Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

hiçç magazin izlemem

hiçç magazin izlemem
0
56

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
hiçç magazin izlemem aa bunu mu izliyosun,asla izlemem(alaycı bi bakışla) evet +ya bunlar anlamsız şeyler ize ne onların ne yaşadıklarından fakat abi gülşen ne cevap vermiş bi bakalım o kadar devam edelim +daha barışmadı mı onlar evet izlemiyosun abi +aa bunu mu izliyosun, asla izlemem , başka yeri aç lütfen ya bi sn bitiyo ztn +aa o kaynana semra yok mi?bak oğlu öldü hala tv de işte izlenmez bunlar izlenmez pek rek yaptı neler olduu sen nerden biliyon hani izlemiyodun +değil ya ne izlemesi böylece bi duyduydum pek işte Şu sabah kuşağı programlarından dehşet ederim Hiç te izlemedim daha +Sahiden mi? Yan canım Bi Ahu Tuğba'yla Meriç ERkan'ı biliyorum Bi de işte Banu Alkan'la Seda Sayan'ın kavgalarını +Hani izlemiyodun Öle zap yaparken gördüm canııımm +Parmağın basılı kalmış heralde İyi günler efendim Magazin programlarını izliyo musunuz? +Hayır Çok seviyesiz buluyorum Peki biz yine de soralım Gülşen'le Erol Köse aşkına ne diyosunuz? +Valla ne diyim Gülşen ben bi kitabı bidaha okumam demiş Erol Köse'yi de karısı nasıl affettiAynıe vde yaşıyoruz lakin küsüz falan diyo Hiç izlemiyorum lakin abuk subuk buluyorum Sağolun bi de cebren izlettirilenler var evde başka televizyon olmayınca üüfff anne ya gene mi canerle tülin bunnar ölmedi mi daha ben izlemiyom ancak bi bakıyom sadece caner kafada bardak kırdı yazık bana ne yaaa üffff dur be değiştircem şu anda bak bi daha istemeye gitmiş gene vermemişler bence ikiside ölsün canım türkiyem bakımlı etsin ne canisin tamamlanmış al değiştiriyoom aaa semra bayan dur bak nurhan beye ne dio hayır ya yine magazin mi izliosun sen evet baba zaten işin gücün onları seyret sen sınavada onlara girer senin yerine bu yılda yaz okuluna kaldın, ben neler çekiorum sen oturmuş magazin seyrediyosun hedehödöööö​ alıntıdır 1549161355 1549161355 hiccmagazinizlemem5c56539041981hiccmagazinizlemem5c56539041981 http:wwwforumturkanetforumimagessmiliesbiggringif 1549161355 1549161355 hiccmagazinizlemem5c56539041981hiccmagazinizlemem5c56539041981 http:wwwforumturkanetforumimagessmiliesbiggringif  

858,505Konular
982,656Mesajlar
33,044Kullanıcılar
Mahmut343Son üye
Üst Alt