Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

'Hiçbir mahkeme beni tutuklayamaz'

'Hiçbir mahkeme beni tutuklayamaz'
0
47

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
'Hiçbir mahkeme beni tutuklayamaz' 1549054209 1549054209 hicbirmahkemebenitutuklayamaz5c54b105abf05hicbirmahkemebenitutuklayamaz5c54b105abf05 http:staticguncelnetarchive8730pePeaN6GuoR Sudan Devlet Başkanı Ömer El Beşir hakkında tutuklama kararı bulunuyor Sudan Devlet Başkanı El Beşir, hiçbir mahkemenin kendisini tutuklayamayacağını söyledi Milletlerarası Canice Mahkemesi'nin (UCM) hakkında tutuklama kararı çıkardığı Sudan Devlet Başkanı Ömer El Beşir, ''Hiçbir kuvvet kılıma dokunamaz, hiçbir uluslararası duruşma beni tutuklayamaz'' dedi Birleşik Milletler'e bağlı HollandaLahey'deki UCM'nin hakkında tutuklama müzekkeresi çıkardığı El Beşir; sorunlu Darfur bölgesine, bu karar sonrasındaki ikinci ziyaretini bugün yaptı Darfur'un güneyinde Nyala kentinde bir kamyon üzerinden, binlerce silahlı milisin de aralarında bulunduğu kalabalığa seslenen El Beşir, ''Batı devletleri alemi, ülkemizde kargaşa hariç tutmak, Darfur'u ülkemizden koparmak istiyor'' dedi 2 milyon 503 bin kilometre karelik Afrika'nın en büyük ülkesi Sudan'da batıdaki zenci bölgesi Darfur'da yerli siyah kesimin Arap iktidarı aleyhinde, ayrımcılığa maruz kaldıkları iddiasıyla başlattığı savaş, 6 sene öncesine dayanıyor  

858,505Konular
982,781Mesajlar
33,072Kullanıcılar
Doutam35Son üye
Üst Alt