Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hiç tanımadığım bir kızla nasıl tanışabilirim ?

Hoş geldin! goxel2804 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Hiç tanımadığım bir kızla nasıl tanışabilirim ?
0
186

Similar threads

Bizim dershanede bir kız var ve bu kız bana çok tatlı geldi , kendi kendime dedimki bu kızla tanışmalıyım , sırası gelmişken ben kızı tanımıyorum sizden istediğim bu kızla nasıl tanışabilirim , muhabbet kurabilirim yardımlarınızı bekliyorum (edit : Ben Baküde kalıyorum dershaneyede baküde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Bizim dershanede bir kız var ve bu kız bana fazla tatlı geldi , kendi kendime dedimki bu kızla tanışmalıyım , bu vesileyle ben kızı tanımıyorum sizden istediğim bu kızla nasıl tanışabilirim , muhabbet kurabilirim yardımlarınızı bekliyorum (edit : Ben Baküde kalıyorum dershaneyede baküde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Arkadaslar tanımadığım bir kızla gidipte nasıl tanışabilirim Bu konuda azıcık girişken deilim ve azcık özgüvende bir sorun var nasıl yaparım bu işi etkin çözümü olan var mı?
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
16 Yaşındayım, 1 hafta sonradan tatile gidiyorum Orada hiç tanımadığım bir kızla nasıl tanışabileceğim hakkında tavsiyeye ihtiyacım var ( Kızla nasıl konuşmaya başlayabilirim, ilk ne demeliyim azıcık tezgâhtar olur musunuz Neyle ilgili konuşmalıyım ?
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Her sabahleyin okula giderken vapurda gördüğüm bi kız var oda bana bakıyo koca bi yıl kıza baktım o da bana baktı fakat benim kadar çok diil fakat baktı doğrusu önemli diil bakması ben kızı sevdim fazla hoş bi kız lakin gidip bi türlü konuşamadım dah önce hiç tanımadığım bi kızla hiç konuşmadım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
858,505Konular
982,836Mesajlar
33,077Kullanıcılar
Lequste44Son üye
Üst Alt