Hibeş Tanımı İçin Materyaller
- 1,5 su bardağı tahin
- 2-3 tane limon
- Su (Kıvam açmak için)
- 1 yemek kaşığı zeytinyağ
- 4 -5 diş ezilmiş sarımsak
- 2,5 tatlı kaşığı kimyon
- 1 tatlı kaşığı toz kırmızı biber
- 1 tatlı kaşığı pul biber (Acı isteğine nazaran arttırabilirsiniz)
Hibeş Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Tüm materyalleri karıştırıp homojen kıvam haline getireceğiz.
- Kıvamını vermek için suyu kullanacağız. Çok akışkan olmayan bir kıvam olacak.
- Acısını, ekşisini ve tuzunu kendi damak zevkinize nazaran arttırabilir yada azaltabilirsiniz.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.