Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Herkese selam,

Herkese selam,
0
118

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Herkese selam, gögüslerim agriyor göğüslerim ağrıyor gögüslerim ağrıyor göğüslerim çok ağrıyo ben siteye yeni üye oldumGebelik belirtileriyle ilgili benimde aklıma takılan şeyler varartık bizde bebek istiyoruzyumurtlama günümde yani 12 ve 14 günde korunmadık14 günümün ertesi günü sağ kasığımda iki günlük hafif bi sızı oldu ve sonra geçtiŞuanda da zaman zaman sağ kasığıma çok hafif sızı giriyorİdrar yaparken yanma oluyor ve özellikle idrardan sonradan beyaz renkli akıntım oluyorara sıra karın ağrısı gibi ağrılarda hissediyorumGöğüslerim fazla ağrıyor ama benim her ay göğüslerim ağrır hatta 14günümden itibaren ağrımaya başlarfazla uyuklamak istiyorum ,ağzımda fena bi lezzet var ama bunları oruca bağlıyorumBirde son dönemde adetlerim 28 günde olmaya başlamıştı son adetim 25 Ağustos hesaplayıcıya göre 21 Eylül de olmam gerek ama Ağustostaki adetimi baz alırsam 25 Eylülü beklemem gerek sizce hangi tarihi beklemeliyim? Birde yaşadıklarım hamilelik belirtisi olabilir mi? bilgisi olanlar bana muavin olursa sevinirim  

858,505Konular
982,762Mesajlar
33,063Kullanıcılar
netflixdunySon üye
Üst Alt