Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Herkes Onu Var Mısın Yok Musunla Tanıdı...

Herkes Onu Var Mısın Yok Musunla Tanıdı...
0
126

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Herkes onu Var Mısın Yok Musun ile tanıdı O artık bir FİLM YILDIZI

imagesherkesonuvarmisinyokmusunlatanidi5ad22fc18bb18

ALIŞTI MI ACABA BU DURUMA? Ya da hazmedebilecek mi

“Var mısın Yok musun? ile tum Turkiye'nin tanıdığı bir yuz haline gelen cok gecmeden de TRT icin cekilen Cam Kırıklarıdizisiyle oyunculuğa adım atan Nursel Ergin o rolu sırf guzel olduğu icin almadığını soyledi

Dizide de gercek hayatında olduğu gibi yuvada buyuyen bir kadını canlandıran Nursel Ergin Hafta Sonu dergisine verdiği roportajda şunları soyledi:

“Ben ufacık tefecik biriyim cok alımlı ya da seksi olduğum soylenemez Yanımdan gecen erkeğin ‘uff’ diyeceği bir kız değilim Kendimi seviyorum ama ‘Guzel olduğum icin bana bu rol verilmiştir’ diyemem

imagesherkesonuvarmisinyokmusunlatanidi5ad22fc2d98b2

Similar threads

Herkes onu Var Mısın Yok Musun ile tanıdı O artık bir FİLM YILDIZI ALIŞTI MI ACABA BU DURUMA? YA DA hazmedebilecek mi “Var mısın Yok musun? ile tüm Türkiye'nin tanıdığı bir yüz haline gelen çok geçmeden de TRT için çekilen Cam Kırıklarıdizisiyle oyunculuğa adım atan Nursel Ergin o rolü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Rolü güzel olduğum için kapmadım 1548627460 1548627460 roluguzeloldugumicinkapmadim5c4e2e07c2a4broluguzeloldugumicinkapmadim5c4e2e07c2a4b http:wwwhurriyetcomtrnp23257242325 Nursel Ergin, o rolü sırf hoş olduğu için almadığını söyledi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
31
2019 Var Mısın Yok Musun Başvuru Formu Fox Tv 2019 Var Mısın Yok Musun Başvuru Formu Fox Tv Hakkında Bilgi Yeni Sezonda Var mısın Yok musun FOX TV ekranlarında yeniden izleyicileriyle buluşuyor FOX TVde 8 Kasımdan itibaren canlı yayınlanacak olan var mısın yok musun yarışmasına başvuruyu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
141
Kutudan 50 Cent Cıktı! Rapci 50 Cent, Acun Ilıcalı’nın sunduğu ‘Var mısın Yok musun’ programına katılacak GUnit grubuyla Turkiye’ye gelecek olan 50 Cent, 3 şarkı soyleyecek ABD’li hiphop’cı 50 Cent, 20 Aralık Cumartesi gunu Acun Ilıcalı’nın ‘Var mısın Yok musun’ adlı programına konuk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
Var Mısın? Yok Musun? Herkes alttaki üyeye bi teklifte bulunucakOda varım veya yokum diye yanıt vereceko kişi de alttakine bi teklifte bulunacakvarmisinyokmusun5c5161c4cc805gifalt :grouphug: Grouphug :grouphug: Hadi başlayalımvarmisinyokmusun5c5161c4d10eaalt Alttaki benimle konsere...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
858,505Konular
982,726Mesajlar
33,057Kullanıcılar
yaramaz61Son üye
Üst Alt