Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hepsi Grubunun eski üyesi Cemre Kemer'den güldüren çıkış: Burnum estetik bana benzemez

Hepsi Grubunun eski üyesi Cemre Kemer'den güldüren çıkış: Burnum estetik bana benzemez
0
32

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
111
hepsi_grubunun_eski_uyesi_cemre_kemerden_gulduren_cikis_burnum_estetik_bana_benzemez_1632389292_8576.jpg

Temmuz ayında ilk çocuğunu kucağına alan Cemre Kemer, katıldığı bir programda, kızının kime benzediği konusunda yöneltilen sorulara verdiği cevapla herkesi güldürdü.

Bir şampuan markasının lansmanına katılan Cemre Kemer, magazin muhabirleriyle ayak üstü sohbet etti. İş insanı Emir Medina ile evlenen Kemer, evliliklerinin ilk meyvesini geçtiğimiz temmuz ayında kucaklarına aldı.

1eX1g_1632389890_5081.jpg

36 yaşındaki Kemer, annelik duygusunun bambaşka bir duygu olduğunu belirtti.

pk7hl_1632389920_4249.jpg

Bebeğinin kime benzediğine yönelik sorulara ise genç anne "Babasına benzemesi için dua ettim. Benim burnum estetik, bana niye benzesin? Babası yeşil gözlü, ona benzesin" sözleriyle herkesi güldürdü. 

858,505Konular
982,843Mesajlar
33,080Kullanıcılar
SceptreSon üye
Üst Alt