Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hep sen mi ağladın hep senmi yandın Neşet Ertaş

Hep sen mi ağladın hep senmi yandın Neşet Ertaş
0
375

Adalı

(¯´•._.• Adminasitor•._.•´¯)
Modaratör
Etkileşim
19,953
F-D Coin
118
Hep sen mi ağladın hep senmi yandın,
Bende gülemedim yalan dünyada
Sen beni gönlümce mutlumu sandın
Ömrümü boş yere çalan dünyada.

Ah yalan dünyada,yalan dünyada
Yalandan yüzüme gülen dünyada

Sen ağladın canım ben ise yandım
Dünyayı gönlümce olacak sandım
Boş yere aldandım, boş yere kandım
irengi gözümde solan dünyada

Ah yalan dünyada yalan dünyada

Bilirim sevdiğim kusurun yoğdu
Sana karşı benim hayalim çoğdu
Felek bulut oldu üstüme yağdı
Yaşları gözüme dolan dünyada

Ne yemek ne içmek ne tadım kaldı
Garip bülbül gibi feryadım kaldı
Alamadım eyvah muradım kaldı
Ben gidip ellere kalan dünyada

Similar threads

Selda Bağcan Ah Yalan Dünya Her Zaman sen mi ağladın? Defalarca sen mi yandın? Ben de gülemedim yalan dünya da, sen beni gönlünce mutlu mu sandın? Ömrümü boşa çalan dünya Ah yalan dünya yalan dünya yalancıktan yüzüme tebessüm eden dünya, Ah yalan dünya yalan dünya yalancıktan yüzüme gülen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Büyük Ozan Neşet Ertaş'ın En Sevilen Türkülerinden Seçmeler Bu konu: Neşet Ertaş türküleri ve sözleri hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, türkü üstadı, millet ozanımız Neşet Ertaş'ı bugün kaybetmenin üzüntüsünü yaşarken, onun geride bıraktığı eserlerinin onu yüzyıllarca...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Neşet Ertaş Sozleri Neşet Ertaş Turkulerinin Sozleri Turkilerin ustadı Neşet Ertaş'ı 25 Eylul 2019 gunu kaybettik Buyuk usta bu zamana kadar pek cok turkuye hayat verip gonul telimizi titretti İşte Zahidem'den, Ahirim Sensin'e, Boyle Olur mu'dan, Gonul Dağı'na daha yuzyıllarca...
Cevaplar
0
Görüntüleme
458
Boşver Baba Kacmak gerek kacmak bazen Bircok gercekten Hayal kurmak lazım kızım Derdin eskiden Şimdi neden vazgec dersin hayallerinden Boşver baba cok memnunum Boyle halimden Ucmak gerek ucmak bazen Kendi icinden Asık olmak lazım kızım Derdin eskiden Şimdi nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
139
Turkucu İsimleri Ve Turkuler Turkuculerin Turku İsimleri Ve Turku Sozleri Ali Asker Bekle Yiğit Bekle yiğit bekle yaran iyilesin Yaralanmış ceylan kurda yem olur Bekle yiğit bekle yaran iyilesin Yaralanmış ceylan kurda yem olur Gok topraklan dağ bulutlan birleşsin Olur isen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
211
858,505Konular
982,669Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt