Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hemoroid e çarem var..

Hemoroid e çarem var..
0
57

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Basur e çarem var mayasıl ilaçları forum mayasıl forum Basur bir fazla kişinin kabusudur melişler Sizlere denenmiş iki yöntemden dile getirmek istiyorum( kardeşim ve annem üstünde denenmiştir melişciklerim ) 1548424774 1548424774 hemoroidecaremvar5c4fbce234b80hemoroidecaremvar5c4fbce234b80 hemoroidecaremvar5c4fbce234b80 Olur Ya bileniniz vardır ama ben andırmak istiyorum Hemoroidin ilacı incir Yaşlanmaya aleyhinde olumlu etkisi olduğu aşina incirin, vitamin ve mineral bakımından zengin bir yiyecek olduğuna uyarı çeken uzmanlar, süt veya sirkeye bandırılarak yenildiğinde de basur (mayasıl) hastalığına da yararlı olduğunu açıkladı Yaş ve kuru olarak her mevsim tüketilen incirin, bağırsak iltihabına da iyi geldiği, bu nedenle fazlaca tüketilmesi gerektiğini vurguladı Kış aylarında vücuda dayanıklılık katan incirin şeker, organik asitler, A, B1, B2, C gibi birçok vitamini barındırdığını kaydeden uzmanlar, İnciri sütle veya sirkeyle, olmazsa yalnızca zeytinyağına batırıp yediğinizde, basur şikayetinizi ortadan kaldırabilirsinizdiyor İncirin yaş dallarından akıcı sütümsü beyaz sıvısı da nasır ve siğillere sürüldüğünde, çare edici etki yapıyor Uzmanlara göre kuru incir, boğaz ağrısı, bronşit, öksürük ve kabızlığa da yardımcı dr nature anti mayasıl pedi Bu ismini verdiğim ped is alışılagelmiş günlük ped gibi olup içinde 6 adet bulunur Gebe ve menstüel dönemdeki bayanlar kesinlikle kullanmamalıdır Raf ömrü 3 yıldır Kullanım alanları Her çeşitlilik hemoroid Kronik diyare id Şişlik Bağırsak florasını düzenleyici Tahrişi, kaşıntıyı, sızıyı imha etme özelliği mevcuttur  

858,505Konular
982,776Mesajlar
33,071Kullanıcılar
NefSeCihadSon üye
Üst Alt