Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hem İçli Hem Sade Pişi

Hem İçli Hem Sade Pişi
0
102

elektronikci

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,347
Etkileşim
3
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
69

Hem İçli Hem Sade Pişi Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 su bardağı ılık su
  • 1 yemek kaşığı toz şeker
  • 1 paket kuru maya
  • 5 su bardağı un
  • 1 tatlı kaşığı tuz
Kızartmak için;
  • Ayçiçek yağı
İç harcı içi;
  • 1 bağ maydanoz ve lor peyniri

Hem İçli Hem Sade Pişi Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Ilık suyumuzun içine maya ve toz şekeri alıp, karıştırıyoruz ve 10 dk dinlendiriyoruz.
  2. Daha sonra ununu ve tuzunu ekleyip, düzgünce yoğuruyoruz.
  3. Oda ısısında bir saat kadar hamuru dinlendiriyoruz (Üzeri kapalı şekilde)
  4. Dinlenen hamurlarımızı küçük bezeler yapıyoruz.
  5. Yuvarlak bir biçimde merdane yardımı ile açıyoruz.
  6. Hamurun yarısını sade yarısını da maydanoz ve lor peynirli yapıyoruz (İç harcı isteğe bağlı herşey kullanılabilir)
  7. Yağda kızartıyoruz. Afiyet olsun.
Hem İçli Hem Sade Pişi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Similar threads

Asla Yağ Çekmeyen İçli Pişi Tarifi İçin Malzemeler 4 su bardağı un3 çorba kaşığı yoğurt1 adet yumurta1,5 tatlı kaşığı tuz1 paket kabartma tozuSilme çay kaşığı karbonatUn İçi için; Lor peyniriİstediğiniz baharatlar veya maydanoz Asla Yağ Çekmeyen İçli Pişi Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Peynirli Pişi Tanımı İçin Malzemeler 3 su bardağı ılık süt1 tatlı kaşığı maya1 tatlı kaşığından az tuz1 tatlı kaşığı şekerAldığı kadar un Kızartmak için Sıvı yağ İç harcı için Yarım kilo lor peynirYarım demet maydanoz Peynirli Pişi Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Önce sütü çok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
35
Lor Peynir Dolgulu Pişi Tanımı İçin Malzemeler 4,5 su bardağı un2 silme tatlı kaşığı tuz1 paket instant maya2 tatlı kaşığı şeker1 su bardağı ılık süt1,5 su bardağı ılık su İç harcı için; 1 kase lor peynir( farklı peynir de olur)Maydanoz (isteğe bağlı) Kızartmak için; Sıvı yağ Lor Peynir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
153
Hem Yumuşak Hemde Çıtır Tırtıl Pişi Tanımı İçin Gereçler 2 su bardağı süt1 paket kuru maya2 yemek kaşığı zeytin yağı1 yemek kaşığı şeker1 tatlı kaşığı tuz1 yemek kaşığı sirke3 su bardağı un ortalama İç materyali için; 100 gram beyaz peynir1 su bardağı kadar susamKızartmak için sıvı yağ Hem...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
Kahvaltılık Pişi Tanımı İçin Gereçler 1 adet yumurta1 çay bardağı yoğurt1 çay kaşığı kabartma tozuIlık suAldığı kadar unTuz İçi için: MaydanozLor peyniriPul biber, tuz ,nane Kızartmak için; Sıvıyağ Kahvaltılık Pişi Tanımı Yapılışı Birinci evvel gereçlerimizi sırasıyla katıp, hamurumuzu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
858,505Konular
982,672Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt