nicebayan
FD Üye
- Katılım
- Ara 24, 2016
- Mesajlar
- 94,678
- Etkileşim
- 2
- Puan
- 38
- Yaş
- 37
- Web sitesi
- nicebayan.com
- F-D Coin
- 95
BOLCA B vitamini içeren erik, karaciğer, yürek, böbrek, sindirim sistemi ve romatizma gibi hastalıklara iyi geliyor
Satın alırken, canlı yeşil, sert, sulu ve lekesiz olan eriklerin seçilmesi öğüt edilirken erik, bolca B vitaminleri içeriyor Uzmanlar, eriğin bağırsakları yumuşatıcı bir etkiye sahip olduğunu potasyum ve magnezyum minerali açısından da varlıklı bir meyve olduğunu belirtiyorlar
Eriğin çoğu hastalığa iyi geldiğini ve çokça vitaminli olduğunu gösteren uzmanlar, şunları söyledi:
100 gram taze erik; 66 kalori, 178 gram karbonhidrat, 299 miligram potasyum, 17 miligram fosfor, 2 miligram sodyum, 18 miligram potasyum, 05 miligram demir, 04 miligram lif içeriyor Erik hem, A, B1, B2, B3, B6, C, E vitamini içeriyor Kuru eriğin, tazesine göre daha pozitif ve pişirilmeden yenmesi öneriyoruz*
Satın alırken, canlı yeşil, sert, sulu ve lekesiz olan eriklerin seçilmesi öğüt edilirken erik, bolca B vitaminleri içeriyor Uzmanlar, eriğin bağırsakları yumuşatıcı bir etkiye sahip olduğunu potasyum ve magnezyum minerali açısından da varlıklı bir meyve olduğunu belirtiyorlar
Eriğin çoğu hastalığa iyi geldiğini ve çokça vitaminli olduğunu gösteren uzmanlar, şunları söyledi:
100 gram taze erik; 66 kalori, 178 gram karbonhidrat, 299 miligram potasyum, 17 miligram fosfor, 2 miligram sodyum, 18 miligram potasyum, 05 miligram demir, 04 miligram lif içeriyor Erik hem, A, B1, B2, B3, B6, C, E vitamini içeriyor Kuru eriğin, tazesine göre daha pozitif ve pişirilmeden yenmesi öneriyoruz*