Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Helal olsun amcaya:))

Helal olsun amcaya:))
0
128

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Yaşlı bir adam emekli olduktan sonra bir lisenin yanında kucuk bir ev satın aldı
Emekliliğinin birkac haftasını huzur icinde gecirdi ama ders yılı başlayınca huzuru kactı
Oğrenciler dersten cıkar cıkmaz yollarının uzerindeki cop bidonlarını tekmeliyorlar,anlamsız sesler cıkarıp bağırıp cağırıyorlar,dayanılmaz gurultuler yapıyorlardı
Yaşlı adam dayanamayınca bu işe bir son verebilmek icin kurnazca bir cozum buldu

Ertesi gun oğrenciler okuldan cıkıp yine dayanılmaz gurultuler yaparak evinin onunden gecerken yaşlı adam dışarı cıktı,onlara bir oneride bulundu:Siz hepiniz cok tatlı cocuklarsınızCok da eğleniyorsunuzSizden bu neşenizi surdurmenizi istiyorumBende sizin yaşlarınızdayken aynı şeyleri yapıyordum Sizler bana gencliğimi hatırlatıyorsunuzEğer her gun buradan gecer ve gurultu yaparsanız size her gun bir lira veririmKabul mu?

Bu oneri cocukların cok hoşuna gittiHer gun hem eğleniyorlar hem de para kazanıyorlardı
Bu durum 1 hafta surduYaşlı adam yine cocukları durdurdu ve:Cocuklar yaşam pahalılığı beni de etkilediBugunden sonra size ancak 50 kuruş verebileceğimdediBeni anlayışla karşılayacağınızı umarım
Bu durumdan pek hoşlanmamalarına rağmen cocuklar yaşlı adama anlayış gosterdiler ve 50 kuruşu kabul ettiler

Aradan birkac gun gectikten sonra yaşlı adam bir gun cocukları yine durdurdu ve:
“Bakın bizim emekli paramızı gununde odemiyorlarDurumum biraz sıkışıkUzulerek soyluyorum ama bundan sonra size sadece yirmi beş kuruş verebileceğim demiş
Yaşlı adamın bu onerisi hic hoşuna gitmedi“Olanaksız bayımdedi iclerinden biri:“Gunde 25 kuruşa bu işi yapacağımızı sanıyorsanız yanılıyorsunuzKusura bakamayın ama biz işi bırakıyoruz
imageshelalolsunamcaya5ad7669aaaaa6pngimageshelalolsunamcaya5ad7669aaaaa6png
Cocuklardan ne istiyorsanız onları incitmeden isteyinimageshelalolsunamcaya5ad7669cc9f26gif

858,505Konular
982,663Mesajlar
33,047Kullanıcılar
felix66668Son üye
Üst Alt