Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

HDID v6.5 duyuruldu!

HDID v6.5 duyuruldu!
0
75

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Hitachi Ltd'nin (TSE: 6501) yuzde yuz iştiraki olan Hitachi Vantara, en yeni ozel veri kurtarma platformu olan Hitachi Data Instance Director (HDID) v65'i duyurdu Yeni platform, yonetilen kopya verilerinin uzun sure tutulmasını ve yeniden kullanılmasını sağlayarak, bircok farklı ikincil uygulamaya destek veriyor HDID, bugune kadar modern anlık goruntu ve kopyalama teknolojileriyle muşterilerin kritik onem taşıyan veri tabanlarını ve uygulamalarını korumalarına yardımcı olmuştu Bu en yeni surum ise, kurumların yapılandırılmamış yedek verilerini ana uretim ortamına hicbir etki etmeden, tekrardan kullanmalarına ve bunlardan gelir elde etmelerine yardım ediyor
HDID, sıkı veri uygunluğu ve servis duzeyi gereksinimlerini karşılayan modern veri koruma ve kurtarma kopyası hizmetleri sunuyor Bu yeni surum ile HDID, Hitachi Content Platform'u (HCP) entegre ederek, uzun vadeli dosya sistemi yedekleri icin depolama havuzu olarak kullanıyor Yedek veriler depolama ve yenileme verilerinin surekli artmasına yol acsa da asıl değeri, veriler kurtarıldığında anlaşılıyor HDID v65 modern veri koruma teknolojilerini kullanarak kurtarma kopyası hizmeti sağlıyor Bunun yanı sıra, kopyalanan verilerin yeni bir amacla kullanılmasını sağlayan esnek kopyalama hizmetleri ve uzun sureli saklama icin yonetim kopyası, veri keşfi desteği ve analitik de sunuluyor
imageshdidv65duyuruldu5aff060007fca imageshdidv65duyuruldu5aff060007fca HDID v65, dosya sistemi yedeklerini HCP'ye yerel bir dosya veya nesne biciminde gonderiyor Yedeklenen veri daha sonra Hitachi Content Intelligence ve Hitachi'nin Pentaho analitik yazılımı tarafından kullanılarak, uyumlulukla ilgili ozellikler ve arama becerileri, veri odaklı analizler ve diğer yeni veri yonetimi kullanım senaryoları icin değerlendirilebiliyor
Geleneksel uygulamalarda, yedeklenen veriler hicbir faaliyet gostermeden bir felaketin gercekleşmesini bekler Bu sırada da cok değerli depolama alanını kaplarlardiyen Hitachi Vantara Veri Zekası Global Alanı ve Endustriyel Cozumler Global İş Lideri Peter Sjoberg sozlerini şoyle surdurdu: Kurumlar yedeklenen verilerden katma değer elde etme arayışına daha cok girmeye başladı Bu verileri keşif ve iş analitiği gibi alanlarda değerlendirmek istiyorlar Hitachi Vantara'da biz bu imkanı Hitachi Data Instance Director, Hitachi Content Platform ve geniş veri zekası portfoyumuzun entegrasyonuyla sunuyoruz
imageshdidv65duyuruldu5aff0600ce939 Bu surum; muşterilerin, veri yonetimi profesyonellerinin ve yedekleme yoneticilerinin ihtiyaclarına karşılık vererek kurumların veri keşfi, yonetim ve uyumluluk, analitik, DevOps gibi bircok ikincil operasyonu desteklemek icin yedek verilerden daha cok faydalanabilmesini sağlıyor
Mevcut dosya sistemi yedekleme cozumlerinin olceklenebilirliği, maliyeti, guvenilirliği ve performansı nedeniyle zorluk yaşayan muşteriler, HDID v65 ve HCP'yi birlikte kullanarak bircok avantaj elde edebiliyorlar Bu avantajlar arasında aşağıdakiler de bulunuyor:
HCP yatırımlarının değerini artırabilir ve yedeklenen verileri saklamak ve yonetmekte kullanılan geleneksek yontemlerle yaşadıkları maliyet ve yonetim sorunlarını azaltabilirler Daha geniş miktarda veriye erişebilir, denetime tabi olan cok sayıda sistemin denetlenme surecinin karmaşıklığını ortadan kaldırabilir ve denetimlerin uretim sistemlerine getirdiği performans ve erişilebilirlik etkilerini sona erdirebilirler Yalnızca adım adım değiştirilen dosyaları yakalayarak yedekleme suresini ve gerekli depolama kapasitesini azaltabilirler HDID v65, muşterilerin geleneksel dosya sistemi veri yedekleme yontemlerinden uzaklaşıp verileri kullanmak icin yeni yollar sunan, veri yonetimi maliyetini azaltan ve karlılığı artıran temel ozelliklere ve araclara sahip
Onceki HaberRed Bull Basement Festival Programı Belli Oldu

858,505Konular
982,786Mesajlar
33,073Kullanıcılar
Vedat77Son üye
Üst Alt