Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

HBO Max'den Evil Dead Sürprizi!

HBO Max'den Evil Dead Sürprizi!
0
31

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
111
content_60af96323a76c_71669.jpg

Sizleri bilmiyorum ama Ash vs. Evil Dead son yıllarda en sevdiğim dizilerden biri haline gelmişti. HBO'nun yeni yayın platformu sayesinde bu efsanenin devam edeceğini mutluluk ile açıklamak da bana düşüyor. Bruce Campbell ve Sam Raimi, güçlerini birleştirerek Evil Dead'i küllerinden diriltecek.

Yeni film, orijinal The Evil Dead'in arkasındaki stüdyo New Line Cinema ile çekiliyor. Raimi tarafından yönetilen orijinal üçlemede Ash rolünde Campbell'ı görmüştük fakat Variety'nin haberine göre bu kez ikili projede sadece danışman olarak bulunacak. Yine de ikilinin etkisini tüm film boyunca göreceğimize inanıyorum.

Evil Dead Rise, orijinal üçlemeyi takip eden bir yapım olacak. Birbirinden ayrı düşmüş iki kardeşin (Alyssa Sutherland - Lily Sullivan) tekrar buluşması ile başlayacak hikayemiz, yine bizi zaman zaman korkutacak zaman zaman güldürecek.

858,505Konular
982,672Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt