Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Haziran De Öğretmen Ataması Olacak Mı

Haziran De Öğretmen Ataması Olacak Mı

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
1 Haziran 2019 30 Bin Öğretmen Ataması ve Kontenjanları,2019 Haziran Öğretmen Ataması,MEB Haziran Hoca Alımı Yapılacakmı 2019,2019 Ilave Öğretmen Alımı,2019 Haziran Öğretmen Tayin Kılavuzu,2019 Haziran Hoca Başvuru Formu Kılavuzu,Hoca,2019 Haziran,Haziran Ödev,Personel meb 2019 Haziran Ataması

Ulusal Eğitim Bakanlığı uzun süredir beklenen müjdeli haberi verdi Tahsis bekleyen öğretmenler içinm tarih de kesin oldu MEB 30 bin yeni hoca atayacak İşte haberin detayları:

Öğretmenlik İçin Kullanım ve Atama Kılavuzu (Haziran 2019) Yayınlandı – Tıklayın

Ulusal Eğitim Bakanlığı (MEB), 1 Haziran 2019 tarihinde 30 bin kadrolu hoca atayacak

Edinilen bilgiye takriben, Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmenlerinin Görev ve Yer Değişim Yönetmeliği hükümleri çerçevesinde, ve 2010 KPSSP10 sonuçlarına kadar ilk tahsis,hizmet süresine tarafından açıktan atama, kurumlararası her yerde atama, açıktan ilk atama, kurumlararası ilk tayin, kurum içi ilk ödev ile millisporcuların Vücut Eğitimi alanına sınavsız ödev çeşitlerine göre toplam 30 bin kadro ataması yapılacak

Atama için başvurular 1226 Mayıs 2019 tarihleri arasında alınacak

Uygulanacak usul ve esaslar ile atama yapılacak alanlar, alan bazında tabanpuanlar, görev çeşitlerine kadar bölge ve iller bazında kontenjanlar, iletişimadresleri gibi bilgilerin yer alacağı Öğretmenlik İçin Başvuru Formu ve Tahsis Kılavuzu, zorunlu çalışmalar tamamlandıktan sonra 11 Mayıs 2019 tarihine değin Bakanlığın http:personelmebgovtr adresinde yayımlanacak

Atama işlemi, 1 Haziran 2019 tarihinde gerçekleştirilecek, atananlar ise 1 Eylül 2019 tarihinden itibaren göreve başlayabilecek *

858,505Konular
982,683Mesajlar
33,049Kullanıcılar
arliekaneSon üye
Üst Alt