Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hayırlı sabahlar melekler

Hayırlı sabahlar melekler
0
70

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Bahtı Açık sabahlar melekler Yâ Rabbî! Kerem ve lütfunla hidâyet ettiğin kalbi her yerde dalâlete, sapıklığa meylettirme Belâları bizden sarf eyle, çevir ve değiştir Ey affı fazla olan, günahları örten Rabbim! O günahlar dolayısı ile bizden intikam alma Bize azâb etmeAMİN Şanslı Sabahlar​  

Similar threads

HZ MEVLANANIN DİLİNDEN DUA Yâ Rabbî! Bizim hâlimize bakarak muâmele etme Kendi ikrâm ve ihsânına göre bize muâmele eyle Yâ Rabbî! Kerem ve lütfunla hidâyet ettiğin kalbi tekrar dalâlete, sapıklığa meylettirme Belâları bizden sarf eyle, çevir ve değiştir Ey affı çok olan, günahları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
261
DİLİNDEN DUA Yâ Rabbî! Bizim hâlimize bakarak muâmele etme Kendi ikrâm ve ihsânına göre bize muâmele eyle Yâ Rabbî! Kerem ve lütfunla hidâyet ettiğin kalbi tekrar dalâlete, sapıklığa meylettirme Belâları bizden sarf eyle, çevir ve değiştir Ey affı çok olan, günahları örten Rabbim! O...
Cevaplar
0
Görüntüleme
233
Yâ Rabbî! Bizim hâlimize bakarak muâmele etme Kendi ikrâm ve ihsânına göre bize muâmele eyle Yâ Rabbî! Kerem ve lütfunla hidâyet ettiğin kalbi tekrar dalâlete, sapıklığa meylettirme Belâları bizden sarf eyle, çevir ve değiştir Ey affı çok olan, günahları örten Rabbim! O günahlar dolayısı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
249
hatim duası hatim duaları hatim duası kısa duası duasi en güzel duaları HATİM DUASI (Ramazanda mukabelelerde okuyabilirsiniz) Yâ Rabbenâ! Amellerimizi bizden kabûl buyur! Kesin oysa her niyâzımızı hakkıyla işiten ve her amelimizi hakkıyla haberdar olan oysa sensin! Ey Mevlâmız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
mevlana namaz sozleri, mevlananın namaz ile ilgili sozleri Mevlananın dilinden Dua, Namaz ve Menkıbeleri Ya Rabbi! Bizim halimize bakarak muamele etme Kendi ikram ve ihsanına gore bize muamele eyle Ya Rabbi! Kerem ve lutfunla hidayet ettiğin kalbi tekrar dalalete, sapıklığa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
858,505Konular
982,685Mesajlar
33,049Kullanıcılar
arliekaneSon üye
Üst Alt