Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hayırlı Bir Gelecek İcin Okunacak Dua

0
135

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0

Hayırlı bir gelecek icin belirli bir dua yoktur Ancak dualar icinde en hayırlı olanı la ilahe illallah demektir Peygamber efendimiz de boyle buyurmuştur

La ilahe ilallah Kur'anı Kerimden bir ayettir Cenabı Hak Fa'lem ennehu la ilahe ilallahbuyurmuştur Bu ayetin manası: Ben şanı yuce olan Allah'ım ki benden başka ibadet edilecek hicbir Allah yoktur

Hadisi Kudsi'de ise, Kim La ilahe ilallah derse, Benim himayeme sığınmış, Benim korumam altına girmiştir Benim himayeme, Benim korumama giren kimse ise, azabımdan emin olarak bulunurbuyurmuştur

Similar threads

Hayırlı Bir Gelecek İçin Okunacak Dua Şanslı bir gelecek için belirli bir dua yoktur Ancak dualar içinde en şanslı olanı la ilahe illallah demektir Peygamber efendimiz de böyle buyurmuştur La ilahe ilallah Kur'anı Kerimden bir ayettir Cenabı Hak Fa'lem ennehu la ilahe ilallahbuyurmuştur Bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
En Hayırlı Dua nedir en değerli dua En Hayırlı Dua Peygamberimiz şoyle buyurmuştur; En hayırlı, en değerli dua:La ilahe illallahsozunu soylemektir, buyurmuştur La ilahe ilallah Kur'anı Kerimden bir ayettir Cenabı Hak Fa'lem ennehu la ilahe ilallahbuyurmuştur Bu ayetin manası: Ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
En Şanslı Dua nedir en kıymetli dua En Şanslı Dua Peygamberimiz şöyle buyurmuştur; En bahtı açık, en değerli dua:La ilahe illallahsözünü söylemektir, buyurmuştur La ilahe ilallah Kur'anı Kerimden bir ayettir Cenabı Adalet Fa'lem ennehu la ilahe ilallahbuyurmuştur Bu ayetin manası: Ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
150
Kısmetin acılması icin okunması tavsiye edilen duaKimki hayırlı bir eş hayırlı bir hayat arkadaşı diliyecekse paylaşacağımız duayı okuması tavsiye edilmiştirBu duayı okuyana Allah cc hayırlı eş ve hayırlı kısmet nasip ederKısmetin Acılması hayırlı bir kısmet icin okunacak dua...
Cevaplar
0
Görüntüleme
178
Cuma Gunu Okunan Guzel Bir Dua Orneği Aşağıdaki duayı Cuma gunu okuduğunuz Kuranı Kerim ve surelerin cektiğiniz tesbihlerin arkasından okuyabilirsinizCuma gunu yapıalacak okunacak oldukca guzel bir dua paylaşıyoruz sizlerleAllah Mubarek gunlerde yapılan duaların hepsini kabul etsin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
202
858,536Konular
981,824Mesajlar
32,333Kullanıcılar
elgriseldaaaSon üye
Üst Alt