Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

hayata iyi bakın!!!

hayata iyi bakın!!!
0
56

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
hayata iyi bakın!!! ALTIN RENKLİ BOŞ KUTU Bir vakit önce bir arkadaşım, üç yaşındaki kızını, bir rulo altın renkli kaplama kağıdını ziyan ettiği için cezalandırmıştı Durumları iyi değildi ve kızının, kâğıtları ağacın altına koyacağı bir kutuyu süslemeye harcaması onu fazla sinirlendirmişti Buna rağmen küçük kız, ertesi sabah hediyeyi babasına getirdi ve Bu senin için babacığımdedi Arkadaşım, gösterdiği tepki için kendini suçlu hissetti fakat kutunun abes olduğunu görür görmez için için sinirlenmekten de kendini alamadı Kızına bağırdı: Birine bir armağan verdiğin vakit içinin doymuş olması gerektiğini bilmiyor musun? Küçük kız babasına ihtiyar gözlerle baktı ve şöyle dedi: Lakin babacığım, kutu manâsiz yok ki Ben kutunun içine öpücüklerimi üflemiştim Tümü senin için babacığım Babanın içi paramparça olmuştu; kızını kucakladı ve onu affetmesi için yalvardı Arkadaşım, bu altın renkli kutuyu yatağının baş ucunda yıllarca sakladığını anlattı bana Ne vakit cesaretini kaybetse, kutunun içinden gerçek dışı bir öpücük çıkarıyor ve onu oraya koyan çocuğunun sevgisini hatırlıyordu Gerçek anlamda bakmak gerekirse, hepimiz, arkadaşlarımız ve ailelerimiz göre bize sunulan, karşılıksız sevgi ve öpücüklerle doymuş altın renkli kutulara sahibiz Dünyada sahip olabileceğimiz daha kıymetli bir şey olamaz Hayata iyi bakın :u020:  

858,505Konular
982,795Mesajlar
33,075Kullanıcılar
Üst Alt