Hayata dair anlamlı sozler
Hayata dair guzel sozler
yaşama dair sozler
Fazla alcakgonullu davranma, gercek sanırlar
Nazım Hikmet
Tevazu erkeğin susudur
Konfucyus
Kaos benim en yakın arkadaşımdır
Bob Dylan
Optimist olmak en iyi savunma bicimidir
Rod Stewort
Yanıp kul olmak, solup gitmekten iyidir
Neil Young
Guzellik gereksiz şeylerin temizlenmesidir
Michelangelo
İnsan insanın kurdudur
Hobbs
Hayat sen planlar yaparken başına gelen şeydir
John Lennon
Kendi omzuna tırman Başka nasıl yukselebilirsin ki!
Nietzche
Yaşadığımız her an kendi hakkını ister
Geothe
Ruyaları gercekleştirmenin en kısa yolu uyanmaktır
Emerson
Savaşın iyisi barışın kotusu yoktur
Benjamin Franklin
Turkler her şeyini feda eder, ama istiklalini asla
Lloyd George
Turkle oldurulebilir, fakat yenilgiye uğratılamazlar
Napeleon
Yaptığınız iş değilsiniz Cuzdanınızdaki para sizin kim olduğunuzu belirlemezSiz bankada duran paranız da değilsiniz, giydiğiniz kahrolası uniforma da Sadece dunya uzerinde şarkı soyleyip dans eden birer pisliksiniz
Tyler DurdenFight Club
Bazı insanlara sorsaydım bana daha hızlı at arabası yap derlerdi
Henry Ford
Kendine katacağın değer; kucukken başından gecen deneyimlere, buyuduğunde yuklediğin anlam kadardır
Sponsorsuz sanatla sanatsız sponsorun buluşma noktası paraysa eğer; sanattan yana olmakta fayda var
Yalan soyleyebilmek zeka, hayal gucu ve hafıza ister En istenmeyen şey ise vicdandır Desenize 3 yanlış 1 doğruyu goturuyor
Dunya başkalarının hayatına mudahale ettiklerinde var olduklarını hatırlayan insanlarla dolu Bu tarz insanların yapılacaklar listesinin başında sozum ona(!) dedikodu geliyor
Einmal ist keinmal! (Bir kere hic keredir!) diye bir Alman atasozu var Acaba Hitler; ‘bir kereden bir şey olmaz ‘ mantığından yola cıkarak mı cıkardı II Dunya Savaşını?
İnsanoğlunun yaşlanınca Turk Sanat Muziği dinleyesi geliyor O yuzden olsa gerek, nasıl olsa ilerde dinleriz deyip boşveriyoruz musikiyi
Gelenle giden arasındaki tek fark sadece yonleri değildir Umutlar, beklentiler, duşunceler, hayaller vb de farklıdır coğu zaman
Ust ve alt gecitlerin kullanılma oranı bir ulkenin cağdaşlığı hakkında bilgi verebilir
Umudu incitmek tutkulara saygısızlıkmış
Hayata dair guzel sozler
yaşama dair sozler
Fazla alcakgonullu davranma, gercek sanırlar
Nazım Hikmet
Tevazu erkeğin susudur
Konfucyus
Kaos benim en yakın arkadaşımdır
Bob Dylan
Optimist olmak en iyi savunma bicimidir
Rod Stewort
Yanıp kul olmak, solup gitmekten iyidir
Neil Young
Guzellik gereksiz şeylerin temizlenmesidir
Michelangelo
İnsan insanın kurdudur
Hobbs
Hayat sen planlar yaparken başına gelen şeydir
John Lennon
Kendi omzuna tırman Başka nasıl yukselebilirsin ki!
Nietzche
Yaşadığımız her an kendi hakkını ister
Geothe
Ruyaları gercekleştirmenin en kısa yolu uyanmaktır
Emerson
Savaşın iyisi barışın kotusu yoktur
Benjamin Franklin
Turkler her şeyini feda eder, ama istiklalini asla
Lloyd George
Turkle oldurulebilir, fakat yenilgiye uğratılamazlar
Napeleon
Yaptığınız iş değilsiniz Cuzdanınızdaki para sizin kim olduğunuzu belirlemezSiz bankada duran paranız da değilsiniz, giydiğiniz kahrolası uniforma da Sadece dunya uzerinde şarkı soyleyip dans eden birer pisliksiniz
Tyler DurdenFight Club
Bazı insanlara sorsaydım bana daha hızlı at arabası yap derlerdi
Henry Ford
Kendine katacağın değer; kucukken başından gecen deneyimlere, buyuduğunde yuklediğin anlam kadardır
Sponsorsuz sanatla sanatsız sponsorun buluşma noktası paraysa eğer; sanattan yana olmakta fayda var
Yalan soyleyebilmek zeka, hayal gucu ve hafıza ister En istenmeyen şey ise vicdandır Desenize 3 yanlış 1 doğruyu goturuyor
Dunya başkalarının hayatına mudahale ettiklerinde var olduklarını hatırlayan insanlarla dolu Bu tarz insanların yapılacaklar listesinin başında sozum ona(!) dedikodu geliyor
Einmal ist keinmal! (Bir kere hic keredir!) diye bir Alman atasozu var Acaba Hitler; ‘bir kereden bir şey olmaz ‘ mantığından yola cıkarak mı cıkardı II Dunya Savaşını?
İnsanoğlunun yaşlanınca Turk Sanat Muziği dinleyesi geliyor O yuzden olsa gerek, nasıl olsa ilerde dinleriz deyip boşveriyoruz musikiyi
Gelenle giden arasındaki tek fark sadece yonleri değildir Umutlar, beklentiler, duşunceler, hayaller vb de farklıdır coğu zaman
Ust ve alt gecitlerin kullanılma oranı bir ulkenin cağdaşlığı hakkında bilgi verebilir
Umudu incitmek tutkulara saygısızlıkmış
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.