Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

“Hayat sensiz olmuyor” deyişlerimi hatırlayacak...

“Hayat sensiz olmuyor” deyişlerimi hatırlayacak...
0
49

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
“Hayat sensiz olmuyor deyişlerimi hatırlayacak Beni kaybedince anlayacaksın sevdiğimi Konuştuklarımız gelecek aklına Aşkımıza, sevdamıza dair Rahat sarılmalar Kalp atışlarımız… Gözlerin buğulanacak, Silmeye birini arayacaksın… Beni kaybedince anlayacaksın yüreğimi O koca boşluğu doldurduğumu düşüneceksin, Yeşerttiğim sevgiyi hissedeceksin, İkimizin adına, Koca bir sevda yazdığımı, Altına imzamı attığımı Göz yaşlarımla… İçin burkulacak, Sarılacak birini arayacaksın… Beni kaybedince anlayacaksın hayatımı Yalnızca senden ibaret dünyamı göreceksin, Saatlerce konuştuğumu Sadece senle yaşadığımı, “Hayat sensiz olmuyor deyişlerimi hatırlayacak, İçin titreyecek, Isıtacak birini arayacaksın… Beni kaybedince anlayacaksın aşkımı, Gözlerinin önüne gelecek; “Seviyorum derkenki gözlerimin parıltısı, Bir sevdanın böyle delice, Böyle katıksız dürüst yaşanabildiğini fark edeceksin, Yüreğin kanayacak, Yaralarını saracak birini arayacaksın… Ben şimdiden gitmiş olacağım… alinti​  

858,505Konular
982,843Mesajlar
33,080Kullanıcılar
SceptreSon üye
Üst Alt