YARINI GOREMİYORUM
İci sıkılıyordu Anlayamadığı bir duygu icini burkuyordu
En iyisi ona gitmekti O yardımcı olabilirdi
Telefon actı kahine
İmkansız tam cıkmak uzereydim
Lutfendedi kadın kendisini kıramayacağını duşunerek
Cok zengindi kadın ulkenin en zenginlerinden Doğaustu guclere inanırdı ve kahinin mudavimlerindendi Tabii ki kahin boyle iyi bir muşterisini kıramamıştı
Karşılıklı oturuyorlardı Onlerindeki suya baktı kahin Kaşları catıldı gozbebekleri buyudu alt dudağı duştu kafasını kaldırıp ona baktı cok uzgunumdedi durakladı belli ki soylemek istemiyordu
Ne?dedi kadın ısrarla ve kahin soyledi:
Su'da yarını goremiyorum
Yıkılmıştı kadın Medyum bugune kadar hic yanılmamıştı Yarın olmadığına gore bu gece olecekti Ne yapmalıydı? Evine gitti vasiyetini yazdı biraz televizyon izledi Uykusu gelmişti Son gecesiydi ve ne yapacağını bilmiyordu En iyisi uyumaktı Boylece olurken hicbir şey hissetmezdi
Yatağına uzandı gozlerini kapattı ve Derin bir uykuya daldı
Uyandığında guneş yeni doğmuştu kuş sesleri geliyordu Cennette miyim?diye duşundu
Her şey gece bıraktığı gibiydi
Kalktı sabahlığını giydi salona indi her şey normal gozukuyordu kahin bu kez yanılmış mıydı acaba?
Masanın ustundeki gazeteye gozu ilişti Manşette şoyle yazıyordu:
Unlu Kahin Oldu
Hayatlarını kendi kararları ile yaşamak yerine
başkalarının kararları ile yaşamayı secenlere
İci sıkılıyordu Anlayamadığı bir duygu icini burkuyordu
En iyisi ona gitmekti O yardımcı olabilirdi
Telefon actı kahine
İmkansız tam cıkmak uzereydim
Lutfendedi kadın kendisini kıramayacağını duşunerek
Cok zengindi kadın ulkenin en zenginlerinden Doğaustu guclere inanırdı ve kahinin mudavimlerindendi Tabii ki kahin boyle iyi bir muşterisini kıramamıştı
Karşılıklı oturuyorlardı Onlerindeki suya baktı kahin Kaşları catıldı gozbebekleri buyudu alt dudağı duştu kafasını kaldırıp ona baktı cok uzgunumdedi durakladı belli ki soylemek istemiyordu
Ne?dedi kadın ısrarla ve kahin soyledi:
Su'da yarını goremiyorum
Yıkılmıştı kadın Medyum bugune kadar hic yanılmamıştı Yarın olmadığına gore bu gece olecekti Ne yapmalıydı? Evine gitti vasiyetini yazdı biraz televizyon izledi Uykusu gelmişti Son gecesiydi ve ne yapacağını bilmiyordu En iyisi uyumaktı Boylece olurken hicbir şey hissetmezdi
Yatağına uzandı gozlerini kapattı ve Derin bir uykuya daldı
Uyandığında guneş yeni doğmuştu kuş sesleri geliyordu Cennette miyim?diye duşundu
Her şey gece bıraktığı gibiydi
Kalktı sabahlığını giydi salona indi her şey normal gozukuyordu kahin bu kez yanılmış mıydı acaba?
Masanın ustundeki gazeteye gozu ilişti Manşette şoyle yazıyordu:
Unlu Kahin Oldu
Hayatlarını kendi kararları ile yaşamak yerine
başkalarının kararları ile yaşamayı secenlere