Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

havuz tasarımları harika bir havuz

Hoş geldin! soner54 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
havuz tasarımları harika bir havuz
0
329

Similar threads

Nette gezerken buldum şahane bir havuz tasarımı sahiden çok güzel ve zekice bir us herkesin sahip olmayı düşündüğü bir hobi havuzu *
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Havuz goz enfeksiyonu belirtileri havuz goz enfeksiyonu nedenleri havuz goz enfeksiyonu tedavisi havuz goz enfeksiyonu nasıl gecer havuz goz enfeksiyonu neden olur yuzme havuzu goz enfeksiyonu hakkında merak edilenler sagliksitenizcom’da! Havuz goz enfeksiyonu belirtileri havuz goz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Havuz su kaçırmaması için ne yapmalı? Havuzlarda su yalıtımı genelde yalıtım örtüleri, geçirimsiz cam ve beton gibi takviyeli kaplamlar kullanılmaktadır. Yalıtım örtü malzemeleri elastik olup, iyi bir çekme ve mukavemetine sahiplerdir. Çeşitli uzama katsayılarına sahip türleri de vardır. Havuz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
152
Bir havuz kaç paraya mal olur? Havuz maliyeti ve malzemeler Proje örnekleri arasında Liner kaplama malzemelerinin kullanıldığı havuz modelleri göreceğiz. Yaklaşık 20 bin TL'den başlayan havuz fiyatları alan genişledikçe 70 bin TL'yi geçmektedir. 2021 yılı maliyetleri döneme göre değişebilir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
529
İçi su dolu havuz, iyilik ve kerem sahibi bir kimseye, Havuzdan su içmek yahut abdest olmak birinden rızka nail olmaya yoksa üzüntüden kurtulmaya, Havuz üzüntü ve kederin geçmesine, mutluluk ve ferahlığa, güzel evlada, şerefli hanıma, bol rızka ve yüksek bbinaya, Odanın içinde görülen havuz aile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
225
858,556Konular
982,094Mesajlar
32,747Kullanıcılar
oguven018Son üye
Üst Alt