elektronikci
FD Üye

Havuçlu Ve Patatesli Bezelye Tanımı İçin Materyaller
- 1 kg bezelye
- 1 adet patates
- 1 adet havuç
- 1 adet soğan
- 2 yemek kaşığı salça
- 5 yemek kaşığı sıvı yağ
- Tuz
- Baharat
- Su
Havuçlu Ve Patatesli Bezelye Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Öncelikle tenceremizi ocağa alıp sıvı yağı koyalım.
- Daha sonra soğanı doğrayıp, tencereye aktaralım. Pembeleşene kadar pişirelim.
- Daha sonra patates ve havucu küp küp doğrayıp tencereye aktaralım.
- Akabinde salçayı da ekleyip kavuralım.
- Üzerine su ekleyip havuç ve patatesin haşlanmasını bekleyelim.
- Bezelyeleri de ekleyip materyallerin üzeri 3-4 parmak geçecek formda su ekleyip pişmesini bekleyelim.
- 40 dakika pişmesini bekledikten sonra servis için hazır hale getirebiliriz. Afiyet olsun.