Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Havuçlu Ve Patatesli Bezelye Tarifi

Havuçlu Ve Patatesli Bezelye Tarifi

elektronikci

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,347
Etkileşim
3
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
69
havuclu-ve-patatesli-bezelye-tarifi.jpg

Havuçlu Ve Patatesli Bezelye Tanımı İçin Materyaller

  • 1 kg bezelye
  • 1 adet patates
  • 1 adet havuç
  • 1 adet soğan
  • 2 yemek kaşığı salça
  • 5 yemek kaşığı sıvı yağ
  • Tuz
  • Baharat
  • Su

Havuçlu Ve Patatesli Bezelye Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Öncelikle tenceremizi ocağa alıp sıvı yağı koyalım.
  2. Daha sonra soğanı doğrayıp, tencereye aktaralım. Pembeleşene kadar pişirelim.
  3. Daha sonra patates ve havucu küp küp doğrayıp tencereye aktaralım.
  4. Akabinde salçayı da ekleyip kavuralım.
  5. Üzerine su ekleyip havuç ve patatesin haşlanmasını bekleyelim.
  6. Bezelyeleri de ekleyip materyallerin üzeri 3-4 parmak geçecek formda su ekleyip pişmesini bekleyelim.
  7. 40 dakika pişmesini bekledikten sonra servis için hazır hale getirebiliriz. Afiyet olsun.
Havuçlu Ve Patatesli Bezelye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,690Mesajlar
33,051Kullanıcılar
TahirGunduzSon üye
Üst Alt