Havuçlu Ve Mor Lahanalı Tarator Tanımı İçin Materyaller
- 3-4 adet havuç
- 2 su bardağı rendelenmiş mor lahana
- Yoğurt
- Mayonez
- Sarımsak
- Tuz
Havuçlu Ve Mor Lahanalı Tarator Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
- Öncelikle havuçlarımızın kabuğunu soyup rendeliyoruz.
- Rendelediğimiz havuçları birinci diriliği çıkıncaya kadar 5 dakika yağda kavuruyoruz.
- Mor lahanalarımızı farklı bir biçimde kavuruyoruz.
- Daha sonra havucu bir kaba alıp yoğurt mayonez sarımsak ve tuz koyup karıştırıyoruz.
- Farklı bir kabta kavrulmuş mor lahanaya sarımsak hariç yoğurt mayonez ve tuz ekleyip onu da karıştırıyoruz.
- Bir servis tabağına görseldeki üzere alta havuçlu taratordan üstede mor lahanalı taratordan ekleyip servis ediyoruz. Tanımımız hazır herkeze afiyet olsun.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.