iltasyazilim
FD Üye
Havuçlu Toplar ( Cezerye ) Tarifi İçin Malzemeler
*3 Tane havuç
*1 Paket petibör bisküvi
*4 yemek kaşığı toz şeker
*Hindistan cevizi
Havuçlu Toplar ( Cezerye ) Tarifi Yapılışı İlk önce havuçlarımızı rendeleyelim ve teflon tavaya koyalım Üzerine 4 yemek kaşığı toz şekeri koyalım ve suyunu çekene kadar pişirelim Bisküvilerimizide robottan çekelim ve ilk sıcağı çıkan havuçlarımızın içine döküp güzelce elimizle veya kaşık yardımıyla yoğuralım ve ufak ufak toplar yapıp hindistan cevizine batıralım Üzerine kürdan batırıp 1 saat dolapta dinlendirdikten sonra servis yapabilirsiniz Bu ölçülerden yaklaşık 40 adet çıkıyor
Afiyet olsun
*3 Tane havuç
*1 Paket petibör bisküvi
*4 yemek kaşığı toz şeker
*Hindistan cevizi
Havuçlu Toplar ( Cezerye ) Tarifi Yapılışı İlk önce havuçlarımızı rendeleyelim ve teflon tavaya koyalım Üzerine 4 yemek kaşığı toz şekeri koyalım ve suyunu çekene kadar pişirelim Bisküvilerimizide robottan çekelim ve ilk sıcağı çıkan havuçlarımızın içine döküp güzelce elimizle veya kaşık yardımıyla yoğuralım ve ufak ufak toplar yapıp hindistan cevizine batıralım Üzerine kürdan batırıp 1 saat dolapta dinlendirdikten sonra servis yapabilirsiniz Bu ölçülerden yaklaşık 40 adet çıkıyor
Afiyet olsun