iltasyazilim
FD Üye
Havuçlu Toplar (Cezerye) Tarifi İçin Malzemeler
*67 tane havuç
*1 5 su bardağı şeker
*1 yemek kaşığı margarin
*1 5 su bardağı ceviz içi
*2 paket petibör bisküvi
Üzeri için;
*Hindistan cevizi
Havuçlu Toplar (Cezerye) Tarifi Yapılışı
Havuçlarımızı rendeledikten sonra geniş bir tavaya alıyoruz Daha sonra şeker ve margarin ilave ediyoruz 10 dk kadar pişirilir Ocakdayken cevizler ilave edilir 3 4 dk karıştırılır Petibörlerimizi robottan geçirdikten sonra havuçlu karışımımıza ekleyip yoğuruyoruz ( Ben 2 paket petibör bisküvi kullandım siz az yada çok gelirse ona göre ayarlarsınız Çünkü havucun suyuyla alakalı değişebilir ) Ceviz büyüklüğünde toplar yapıp Hindistan cevizine buluyoruz (isterseniz renkli çubukları batırabilir yada renkli şekerleri üzerine kurabilirsiniz)Afiyet olsun
*67 tane havuç
*1 5 su bardağı şeker
*1 yemek kaşığı margarin
*1 5 su bardağı ceviz içi
*2 paket petibör bisküvi
Üzeri için;
*Hindistan cevizi
Havuçlu Toplar (Cezerye) Tarifi Yapılışı
Havuçlarımızı rendeledikten sonra geniş bir tavaya alıyoruz Daha sonra şeker ve margarin ilave ediyoruz 10 dk kadar pişirilir Ocakdayken cevizler ilave edilir 3 4 dk karıştırılır Petibörlerimizi robottan geçirdikten sonra havuçlu karışımımıza ekleyip yoğuruyoruz ( Ben 2 paket petibör bisküvi kullandım siz az yada çok gelirse ona göre ayarlarsınız Çünkü havucun suyuyla alakalı değişebilir ) Ceviz büyüklüğünde toplar yapıp Hindistan cevizine buluyoruz (isterseniz renkli çubukları batırabilir yada renkli şekerleri üzerine kurabilirsiniz)Afiyet olsun
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.