Havuçlu Kabak Tarator Tanımı İçin Gereçler
- 5 orta uzunluk kabak
- 2 orta uzunluk havuç
- Zeytinyağı
- 2 diş sarımsak
- 4 yemek kaşığı yoğurt
- 1 yemek kaşığı mayonez
- Dereotu
Havuçlu Kabak Tarator Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Kabak ve havuçlar başka yerlerde rendeleyelim.
- Havucu ve kabağı başka tavalarda 2 yemek kaşığı zeytinyağı ile soteleyin.
- Soteleme süreci bitince birleştirip soğuması için bekleyelim.
- Soğuduktan sonra içine yoğurt, mayonez ve sarımsağı da rendeleyip dereotu ile süsleyip servis yapalım. ????.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.