Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Havuclu Cezerye Nasıl Yapılır?

0
195

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
imageshavuclucezeryenasilyapilir5adfa08a72d6f

Benim en sevdiğim lezzetlerden bir tanesidir havuclu cezerye… Hem goruntusu hem de lezzetini hicbir şeye değişmem Kabul ediyorum kilo vermeye calışan hanımlar icin biraz riskli bir tatlı ama gelin kendinize izin verdiğiniz bir gun havuclu cezerye yaparak midenizi odullendirin

Havuclu Cezerye nasıl yapılır diye soranlar icin evde denediğim, sonucundan fazlasıyla memnun kaldığım tarifi hemen sizlerle paylaşayım

35 adet potibor biskuvi

1 bardak şeker

2 bardak havuc rendesi

Ceviz, fındık (hatta kuş uzumu)

Hindistan cevizi

Havuclu cezerye nasıl yapılır?

Şeker ve havuc rendesini suyu cekilene kadar kaynatın Suyunu ceken havucların icine un haline getirdiğiniz potibor biskuvileri ekleyin ve yoğurun

Şimdi işin en lezzetli kısmına yani icine ceviz, fındık, uzum gibi kuruyemişlerin eklenmesine geldik Benim tercihim her zaman ceviz ve kuş uzumunden yana olmuştur Tavsiyeme kulak verenler olur mu bilemem ama bir deneyin derim

Şimdi hazırladığımız bu havuclu biskuvili hamura şekil verelim Ben kucuk cevizden az daha canlı toplar yapmayı tercih ediyorum Bu topları hindistancevizine buluyorum ve bir de kurdan batırarak buzdolabında dinlendiriyorum

Similar threads

Havuçlu Cezerye Nasıl Yapılır? Benim en sevdiğim lezzetlerden bir tanesidir havuçlu cezerye… Hem görüntüsü keza de lezzetini hiçbir şeye değişmem Kabul ediyorum kilo vermeye çalışan hanımlar için biraz tehlikeli bir tatlı ama gelin kendinize izin verdiğiniz bir gün havuçlu cezerye yaparak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
235
Pratik Cezerye Tarifi Evde cezerye nasıl yapılır Evde kolay cezerye yapabilmek icin gerekli olan malzemeler: 2 su bardağı ince rendelenmiş havuc 60 g (4 corba kaşığı) toz şeker 250 ml (1 su bardağı) su 30 adet Ulker potibor biskuvi ½ su bardağı ince cekilmiş fındık veya ceviz ici...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Kadayıflı Muhallebi Nasıl Yapılır imageskadayiflimuhallebinasilyapilir5adfa7c31e8bf Yeni oğrendiğim ve denediğim guzel bir tatlı tarifi vermeye calışacağım bugun Eğer kadayıf ile yapılmış tatlıları seviyorsanız ama şerbetli tatlı yerine daha hafif bir tatlı tercih ediyorum diyorsanız kadayıflı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
197
imagesasurenasilyapilirasureyapimi5adfe812296db Aşure nasıl yapılır? Aşure yapımı Sizde benim gibi koca bir yıl boyunca aşure ayının gelmesini dort gozle beklediyseniz işte nihayet mutlu son Aşure ayı geldi ve hem mutfaklarınız hem de mideleriniz bayram edecek Aşure yapımı oldukca...
Cevaplar
0
Görüntüleme
249
Aşure nasıl yapılır Aşure tarifi Aşurenin icine neler konur Malzemeler : 2 su bardağı aşurelik buğday, 15 su bardağı su, 1 su bardağı nohut, 1 su bardağı kuru fasulye, 3 corba kaşığı kuru uzum, 3 corba kaşığı cam fıstığı, 3 su bardağı toz şeker, 5 adet incir, 6...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
858,505Konular
982,750Mesajlar
33,062Kullanıcılar
miko4267Son üye
Üst Alt