Havuç Ve Kırmızı Lahana Yoğurtlaması Tanımı İçin Malzemeler
- 2 adet havuç
- Çeyrek kırmızı lahana
- 2 yemek kaşığı sıvı yağ
- 1 su bardağı yoğurt
- Yarım su bardağı maydanoz
- 1 diş sarımsak
- 1 tatlı kaşığı tuz
Havuç Ve Kırmızı Lahana Yoğurtlaması Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Havuçları soyup, rendeliyoruz. Lahanayı da kesme tahtası üzerinde ince formda doğruyoruz.
- 2 yemek kaşığı yağ ile kavuruyoruz.
- Havuç ve lahana yumuşayana kadar kavuruyoruz.
- Uygun bir kaba alıp kenara soğumaya ayırıyoruz.
- Yoğurdu içine maydanoz, tuz ve ezilmiş sarımsağı koyuyoruz.
- Soğumaya bıraktığımız havuç ve lahana karışımına yoğurtlu karışımı döküyoruz. Afiyet olsun.