
Havuç Tarator Tanımı İçin Malzemeler
- 5 adet havuç
- Yarım çay bardağı sıvı yağ
- Yarım tatlı kaşığı tuz
- 2 su bardağı yoğurt
- 3 diş sarımsak
Havuç Tarator Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Havuçlarımızı rendeliyoruz ve tavamıza alıyoruz.
- Üzerine yarım çay bardağı sıvı yağ, yarım tatlı kaşığı tuz ekleyip kavuruyoruz ve soğuması için bir kenara koyuyoruz.
- Diğer tarafta 2 su bardağı yoğurdumuza sarımsaklarımızı ezip ekliyoruz.
- Sarımsaklı yoğurdumuzun içine kavurduğumuz havuçlarımızı ekleyip karıştırıyoruz.
- Taratorumuz servise hazırdır. Afiyet, bal, şifa olsun ????.