teknolojiuzmani
FD Üye
Havuç Tarator Tanımı İçin Gereçler
- 3 adet havuç
- 4 yemek kaşığı sıvı yağ
- 3 diş sarımsak
- Tuz
- 4 yemek kaşığı yoğurt
Havuç Tarator Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Geniş bir tavaya sıvı yağ alınır.
- Sarımsaklar küçük küçük doğranır ve tavaya alınır kokusu çıkana kadar kavrulur.
- Daha sonra havuçlar rendelenip tavaya alınır ve yumuşayıncaya ocaktan alınır.
- Farklı bir kapta süzülmüş yoğurt ve tuz eklenir ve çırpılır.
- Soğuyan havuçlar yoğurda ek edilir havuç taratorumuz servise hazır.
Havuç Tarator Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.