Havuç Meze Tanımı İçin Malzemeler
- 4 adet orta uzunluk havuç
- 5 diş sarımsak
- 2 yemek kaşığı sıvı yağ
- Yoğurt
- Tuz
Havuç Meze Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Havuçları soyarak tavaya alıyoruz ve yağda pişene kadar kavuruyoruz.
- Daha sonra soğumaya bırakıyoruz.
- Yoğurt sarımsak ve tuz çırpılır, soğuyan havuçlarla düzgünce karıştırıp, kaselere döküyoruz. Hem serinletici hem lezzetli meze tanımı ben bayıldım deneyen herkese tavsiye ederim güzel iftarlar. Bereketli olsun sofralar.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.