Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Havuç Kavurması (Sarımsaklı Yoğurtlu)

Havuç Kavurması (Sarımsaklı Yoğurtlu)
0
121

yasuo

FD Üye
Katılım
Şub 14, 2021
Mesajlar
21,219
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
37
F-D Coin
80
havuc-kavurmasi-sarimsakli-yogurtlu.jpg

Havuç Kavurması (Sarımsaklı Yoğurtlu) Tanımı İçin Gereçler

  • 1 kg havuç
  • 1 çay bardağı zeytinyağ
  • 500 gr yoğurt
  • 2 diş sarımsak
  • Tuz (Damak zevkinize nazaran )
  • Kırmızı pul biber

Havuç Kavurması (Sarımsaklı Yoğurtlu) Tanımı Yapılışı

  1. Öncelikle havuçlarımızı rendeliyoruz.
  2. Daha sonra tavaya zeytinyağımızı ekleyip havuçlarımızı güzelce orta ateşte kavurmaya başlıyoruz.
  3. Hafif tuz ekleyebiliriz.
  4. Havuçlar kavrulurken yoğurdumuzu 2 diş ezilmiş sarımsak ve tuzla hazırlayıp kenara alıyoruz.
  5. Düzgünce kavrulan havucumuza pul biberi ekleyip birinci sıcağının çıkması için bir 5 dakika bekletiyoruz.
  6. Daha sonra hazırladığımız yoğurdumuzu havuçların üzerine döküp düzgünce birbirine karıştırıyoruz.
  7. Servis tabağına alıp üzerine acı seviyorsak pul biber serpebiliriz???? ????.
 
858,505Konular
982,750Mesajlar
33,062Kullanıcılar
miko4267Son üye
Üst Alt