teknolojiuzmani
FD Üye

Havuç Çorbası Tanımı İçin Malzemeler
- Yarım havuç
- 1 diş sarımsak
- 1 çorba kaşığı yoğurt
- 3-4 çorba kaşığı su (ben yoğurdun suyundan kullandım)
- 1 tatlı kaşığı un
- 1 çorba kaşığı tel şehriye
- Biraz zeytinyağı
Havuç Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Havuç ve sarımsağı rendeleyelim ve biraz zeytinyağı ile kavuralım.
- Sonra şehriyeyi ekleyelim.
- Ayrı bir kasede yoğurt, su ve unu karıştırıp tencereye katalım.
- Kaynayana kadar karıştıralım.
- Kıvama nazaran sıcak su ekleyebiliriz.
- Şehriyeler pişince çorbamız hazır.
- En son çok az tuz koydum. Tercihe bağlı.
Havuç Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı