Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Havuç Çorbası

Havuç Çorbası
0
34

dagcı

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,225
Etkileşim
3
Puan
38
Yaş
69
F-D Coin
71
havuc-corbasi.jpg

Havuç Çorbası Tanımı İçin Materyaller

  • 2 adet havuç
  • 4 su bardağı tavuk suyu
  • 1 bardak su
Terbiyesi için;
  • 1 adet yumurta sarısı
  • 1 su bardağı süt
  • 1 Türk kahvesi fincanı un
  • Karabiber
  • Tuz
  • İsteğe nazaran zeytinyağı
Üzerine;
  • Pulbiber

Havuç Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Birinci olarak havuçları yıkayalım ve rendeleyelim tencereye yağımızı koyup havuçlarımızı güzelce soteleyelim.
  2. Sonra 4 bardak tavuk suyumuzu ek edip haşlayalım.
  3. Akabinde blendırdan geçirelim. Farklı bir tencereye alıp terbiyesine başlıyoruz.
  4. Un ve yağı 3-4 dakika un kokusu gidene kadar kavuralım.
  5. Soğuk olan sütümüzü azar azar ek edelim.
  6. Yumurta sarısını da ek ettikten sonra süratli hızlı karıştıralım.
  7. Topaklanmamasına dikkat edelim.
  8. Sonra havuç püresinin içine yavaş yavaş terbiyeyi ek edelim.
  9. Karabiber ve tuzunu ek edip karıştıralım kaynasın.
  10. 1 bardak suyumuzuda ekleyelim. Kıvamına bakarak gerekirse biraz daha su ekleyebiliriz. Çorbamız hazır ???? ????. Afiyet olsun ???????? Sıcakken servis yapalım ✌️✌️ Bu tanım fatma damyan isimli kullanıcıdan alınarak hazırlanmıştır ????????????.
Havuç Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,500Konular
982,387Mesajlar
32,979Kullanıcılar
kara kartalSon üye
Üst Alt