Havuç Brokoli Tarator Tanımı İçin Malzemeler
- Yarım brokoli
- 2 adet büyük uzunluk havuç
- 6-7 yemek kaşığı dolusu yoğurt
- 2 yemek kaşığı mayonez
- 1 yemek kaşığı ballı hardal
- Tuz
- Sıvı yağ
- Kırmızı toz biber
- Ceviz(isteğe bağlı)
Havuç Brokoli Tarator Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Brokolileri küçük modüllere ayırıp haşlıyoruz.
- Havuçları rendeliyoruz ve tavaya biraz sıvı yağ alıp soteliyoruz.
- Genişçe bir kapta yoğurt, mayonez, ballı hardal ve tuzu karıştırıyoruz.
- Haşlanan brokolileri ve sotelediğimiz havuçları ekleyip harmanlıyoruz.
- Üzeri için cezveye biraz sıvı alıp kızdırıyoruz ve kırmızı toz biber ekliyoruz.
- Taratorumuzun üzerine güzelce gezdiriyoruz. Afiyet olsun!.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.