Have Got Has Got have got cümleler have got has cümleleri cümleleri has cümleler ile ilgili HAVE GOT HAS GOT Varlıların sahip oldukları hakkında konuşurken kullanılır Vardır anlamındadır ve iyelik bildirir Yani have “sahip almak demektir I, you, we, they’den sonra HAVE, he, she, it’den sonra HAS kullanılır Daha fazla jurnal konuşmalarda ve resmi olmayan yazışmalarda yaygındır Misal: I have got a car (Benim bir arabam var Ben bir arabaya sahibim) You have got cilt workers He has got three children Bu cümleleri olumsuz yapmak istersek “havee anekdoteklenir Örnek: I have anekdot got a car (Benim bir arabam yok Ben bir arabaya sahib değilim) You have not got deri workers He has not got three children Bu cümleleri soru yapmak için “havei özneden önce yazılır Örnek: Have you got a car? (Senin araban var mı?) Have you got cilt workers? Has he got three children? id Bu soru cümleleri bununla birlikte yesno question oldukları için bunlara da kısa cevaplar verebiliriz Örnek: Have you got a car? Yes, I have (got) Have you got ten workers? No, I haven’t, gibi
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.