elektronikci
FD Üye

Hatay Tepsi Kebabı Tarifi İçin Malzemeler
- Yarım kg az yağlı kıyma
- 3-4 diş sarımsak
- 1 tutam maydanoz
- 1 kaşık salça
- 2 yemek kaşığı zeytin yağı
- Karabiber
- Toz biber
- Kimyon
- Tuz
- 2 yemek kaşığı salça
- 2 bardak su
- Patates
- Domates
- Biber
- Soğan
Hatay Tepsi Kebabı Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Kıymayı uygun bir kaba alıyoruz.
- İçine malzemeleri ilave ettikten sonra iyice yoğuruyoruz.
- Daha sonra basacağımız tepsiyi yağlıyoruz ve kıymamızı tepsiye yayıyoruz.
- Üstüne gerekli malzemeleri dizdikten sonra salçalı sosunu üzerine döküyoruz.
- 200 derece ısınmış fırında 1 saat pişiriyoruz. Afiyet olsun.