Hastalıklara Deva Şifalı Besinler Hastalıklardan Korunmak İçin Şifalı Ur Hastalıklardan korunmak için neler yapmalıyız Hastalıklardan Korunmak İçin Şifalı Besinler Dinç ve nitelikli bir hayat sürebilmek için vücudun ihtiyacı olan her hastalığa şifa besinleri altında fakat makalemizden okuyup öğrenebilirsiniz meleklerhastaliklaradevasifalibesinler5c507dd3cbc1dalt 1548778959 1548778959 hastaliklaradevasifalibesinler5c507dd41a5cchastaliklaradevasifalibesinler5c507dd41a5cc hastaliklaradevasifalibesinler5c507dd41a5cc ana hastalıklara iyi gelebilecek reçete gibi yiyecekler aşağıda verilmiştirBu yiyeceklerden tüketerek uzun ve sağlıklı bir hayat sürebiliriz Halsizlik bitkinlik: Ispanak, badem, kaju, kinoa, mercimek, barbunya, saldalye, kuzu eti, sığır eti Uykusuzluk: Üzüm, portakal, kuru erik, incir, ıspanak, atlı patates, badem, yer fıstığı, kabak çekirdeği, bütün buğday, mercimek, barbunya, mezgit, istiridye, tavuk, maydanoz, zencefil, hindistan cevizi yağı Sindirim sorunları: Üzüm, muz, kuş üzümü, greyfurt, tere, enginar, brüksel lahanası, havuç, badem, bütün buğday, esmer pirinç, nohut, sarımsak, rezene, zencefil, arnavut biberi, elma sirkesi Varisli damarlar: Limon, ceviz, yeşil nehir, rezene, karahindiba Eklem rahatsızlıkları: Elma, ananas, kiraz, susamsusam yağı, keten tohumu, mercimek, somon, ringa balığı, istiridye, maydanoz, zencefil, zerdeçal, rezene, Arnavuz biberi, papatya, zeytinyağı, elma sirkesi Us korumageliştirme: İncir, biber, karaklahana, ıspanak, lahana, tere, ceviz, ay çekirdeği, kabak çekirdeği, tam buğday, somon, krides, ringa balığı, istiridye, yumurta, maydanoz, zerdeçal, arnavut biberi, ginseng, zeytinyağı Göz hastalıkları: Kayısı, yaban mersini, nar, kiraz, kırmızı pancar, biber, karalahana, bal kabağı, pazı, havuç, susam, arpa, kuzu eti, yumurta Osteoporoz – kemik erimesi: Salatalık, brokoli, ıspanak, kabak çekirdeği, keten tohumu, ringa balığı, mezgit, istiridye, süt, maydanoz Yürek hastalıkları: Üzüm, kızılcık, kvun, greyfurt, nar, biber, soğan, brokoli, lahana, mantar, kuşkonmaz, pazı, badem, kaju, yer fıstığı, keten tohumu, yulaf, arpa, sardalye, soya fasulyesi, yeşil çay, sarımsak, rezene, hindistan cevizi yağı Ciltte kırışıklıklardan korunmak için: Üzüm, avakado, soğan, turp, badem, kaju, ceviz, susam, tavuk, yeşil çay Mat saçlar: Kuru erik, ıspanak, tere, pazı, badem, karides, sığır eti id