Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Hastalar İcin Şifa Duaları

Hastalar İcin Şifa Duaları
0
277

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Hastalar İcin Okunacak Şifa Duaları

Hastalar icin okunabilecek dualar hadisi Şeriflerde şoyle belirtilmiştir:

Hazreti Aişe'den rivayete gore Peygamber Efendimiz kendilerine bir hasta getirildiğinde şoyle dua ederlerdi;

imageshastalaricinsifadulari5adbda814e32f

Anlamı: Bu hastalığı gider ey insanların Rabbi! Şifa ver, cunku şifa verici sensin Senin vereceğin şifadan başka şifa yoktur Oyle şifa ver ki hic bir hastalık bırakmasın

Peygamber Efendimiz şoyle buyururlardı:

Ağrıyan dişinin uzerine şehadet parmağını koyup Yasini şerifin son tarafını nihayete kadar oku, biiznillah teala şifa bulur

Yine Aişe radıyallahu anhadan rivayete gore Peygamber Efendimiz, kendisine bir hasta icin şifa bulmasına dua taleb edildiği zaman şoyle dua ederdi:

imageshastalaricinsifadulari5adbda826421c

Anlamı: Allah'ın adiyle duaya başlarım Bizim yerimizin toprağı, birimizin tukruğu ile hastamıza Allah'ın izniyle şifa verir

Peygamberimiz bir rahatsızlıkları olduğu zaman Muavvizeteyn sUrelerini okur ve şoyle buyururlardı:

Ey Rabbim! Beni kendi devan ile tedavi et, bana kendi şifan ile şifa ver ve beni kendi fazlınla Senden başkalarından mustağni kıl ve beni ezalarından uzak tut

Similar threads

Hazreti Aişe radıyallahu anhadan rivayete gore Nebiyyi Ekrem sallallahu aleyhi ve sellem kendilerine bir hasta getirildiğinde şoyle dua ederlerdi imagessifadualari5afe6c8cdd7f9 Bu hastalığı gider ey insanların Rabbi! Şifa ver, cunku şifa verici sensin Senin vereceğin şifadan başka şifa yoktur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
210
Hastalar İcin Okunacak Şifa Duaları Hasta kişiler icin her turlu duanın okunması sevaptır Peygamber Efendimiz de hastalara bir cok dua etmiştir BU duaları hadis kitapları kaydetmiştir İşte bunlardan bazıları: Peygamber Efendimiz aile fertlerinin birinin hastalanması halinde elini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
230
Zayıflama Duası Kilo vermek İcin Okunabilecek Dualar şifa duaları Bu hastalığı gider ey insanların Rabbi! Şifa ver, cunku şifa verici sensin Senin vereceğin şifadan başka şifa yoktur Oyle şifa ver ki hic bir hastalık bırakmasın Allah'ın adiyle duaya başlarım Bizim yerimizin toprağı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
137
Hastalar İçin Okunacak Şifa Duâları Hastalar için okunabilecek dualar hadisi Şeriflerde şöyle belirtilmiştir: Hazreti Âişe'den rivâyete kadar Peygamber Efendimiz kendilerine bir hasta getirildiğinde şöyle duâ ederlerdi; Anlamı: Bu hastalığı gider ey insanların Rabbi! Şifâ ver, çünkü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
198
Peygamber Efendimizin Şifa Duası Aşağıdaki dua Peygamber Efendimiz SAV 'in okumuş olduğu şifa duasıdırAllahın izniyle hastalarınıza bu duayı okuyup Alla'tan şifa dileyin Allah gonulden temiz kalple yapılan tum duaları kabul eder geri cevirmezAllahım tum hastalara acil şifalar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
187
858,500Konular
982,387Mesajlar
32,979Kullanıcılar
kara kartalSon üye
Üst Alt