Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hasretin Vuruyor

Hasretin Vuruyor
0
298

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
imageshasretinvuruyor5adb0b1833afb

Sonu yok bilirim
Anladım kaderim
Alnıma yazılmış
Neyleyim

Bir başına
Gel de dayan yureğim
Derde dert eklenir
Ben cekerim

Aşk;
Tek kelime
Yar;
Binbir hece

Aşk bir anda bitse bile
Yar bir omur ah yureğimde

Bu nasıl sevdaymış bitmedi
Her gun olduruyor
Oyle cok sevdim seni
Herkes biliyor

Yar bırakıp gidişin beni
Boyle kahrediyor
Her gece gonlume yine
Hasretin vuruyor

imageshasretinvuruyor5adb0b19c1b19

Similar threads

Nilufer hayal Albumu şarkı sozleri Her bakımdan bir yolun En başında durmuşuz Bir bakışta gorunmez Yerlere merak sarıp Ustumuz tir tir Odunc alınmış bir nehir Hayalimiz zenginleşmişte Gerceğimiz fukara Bir cocuk unutulmuş Şu dağlarda birinde Ozneler onun başı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
Ozgun Biz Ayrıldık Zor gecelerde ıslak hecelerle Bir şarkı olsam derdimi anlatan Aşk hasretiyle yasak bedeninde Bir ışık olsam icini aydınlatan Yok diyor ne bir soz yarım kalan Yolu yok diyor inanması zor ama Yok diyor seninle olmaz inan Sonu yok diyor gel otur derdine yan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
159
En Guzel Facebooka Ozel Sozler, Ruzgara karşı duramıyorsan, yelkenlerini ona gore ayarla, ve unutma ki, hayat, cektiğin acılarla değil, gemiyi limana getirip getirememenle ilgilenir sevipte ağlamayanlar, ben sevdimdemesin!!! Oylesine bir heves degildi belki, ama zamanla gelir gecer...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Ercan Demirel birkac gun once orjinal albumunu cıkardıBen albumu dinledim ve bence harika bir album Dinlemenizi kesinlikle tavsiye ediyorumimagesercandemirelelvedademebanasozleri5adaed016c6eagif Elveda Deme Bana Karsimda durdugunda gozlerine baktigimda Icimden birseyler kopuyor olmuyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
Merhamet Konulu Şiirler Merhamet Allah merhamet edenlere merhamet eder Sen butun canlılara karşı merhametli ol, Allah merhamet edenlere merhamet eder Budur Yuce Allah'ın bize emrettiği yol, Allah merhamet edenlere merhamet eder Merhamet olmayan kimseyi Rabbimiz dışlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
359
858,505Konular
982,839Mesajlar
33,078Kullanıcılar
uguroguz1Son üye
Üst Alt