Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Haşlamadan,Unsuz,Yağsız Nefis Brokoli Mücver

Haşlamadan,Unsuz,Yağsız Nefis Brokoli Mücver

bilgisayarci

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
68

Haşlamadan,Unsuz,Yağsız Nefis Brokoli Mücver Tanımı İçin Malzemeler

• 2 adet yumurta
  • Robottan geçirilmiş haliyle 2 su bardağı brokolinin çiçek kısmı
  • 1 çay kaşığı kırmızı pul biber
  • Yarım çay kaşığı karabiber
  • Yarım çay kaşığı kimyon
  • Yarım çay kaşığı karbonat(katmasanız da olur)
  • Yarım çay kaşığı zerdeçal
  • 3 yemek kaşığı rendelenmiş kaşar peyniri
  • 2 diş sarımsak
  • 1 küçük uzunluk soğan
  • Tuz (ben koymadım ancak lezzeti harikaydı)

Haşlamadan,Unsuz,Yağsız Nefis Brokoli Mücver Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Öncelikle brokolinin çiçek kısmı robottan geçirilir.Bir kaseye aktarılır.
  2. Ardından soğan ve sarımsak robottan incecik çekilir. O da kaseye koyulur.
  3. Kalan materyaller de eklenir uygunca karıştırılır.
  4. Bir kaşık yardımıyla yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine koyulur.
  5. Önceden ısıtılmış 170 derecelik fırında üzeri hafif kızarana kadar pişirilir. Çok lezzetli oluyor ????.
Haşlamadan,Unsuz,Yağsız Nefis Brokoli Mücver Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Unsuz Yağsız Patatesli Çıtır Brokoli Tanımı İçin Malzemeler 1 adet orta uzunluk haşlanmış patates, robottan ince çekilmiş haliyle 1,5 su bardağı brokolinin yalnızca çiçek kısmı1 çay kaşığı kırmızı pul biber, (karabiber,kimyon ve tuz da katabilirsiniz fakat ben katmadım )2-3 yemek kaşığı kadar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Kereviz Mücver Tanımı İçin Malzemeler 1 adet küçük uzunluk soğan1 adet küçük uzunluk kereviz,1 adet küçük uzunluk patates1 adet küçük uzunluk havuç5-6 kısım maydanoz2 adet yumurta2 yemek kaşığı yulaf unu1 yemek kaşığı zeytinyağı1 çay kaşığı tuzyarım çay kaşığı kırmızı pul biberyarım çay kaşığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Nefis Kabak Mücver Tanımı İçin Materyaller 2 adet orta uzunluk kabak2 adet orta uzunluk havuç1 adet yumurta4 yemek kaşığı tepeleme un (Mısır unuda olabilir)2 yemek kaşığı sıvı yağYarım demet maydanoz1 tutam dereotu3-4 kol taze soğan2-3 kol taze nane1 çay kaşığı karbonatTuz karabiber pul biber1...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Nefis Diyet Kurabiye (Unsuz, Yağsız, Şekersiz) Tarifi İçin Malzemeler *23 yemek kaşığı pekmez *1 yumurta *Yarım çay bardağı süt *1 çay kaşığı toz tarçın *1 avuç kırılmış fındık *1 avuç damla çikolata *1 paket kabarma tozu *1 paket vanilya *Aldığı kadar yulaf kepeği Nefis Diyet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Nefis Pizza Üzere Yulaf Tanımı İçin Malzemeler 3 yemek kaşığı yulaf unu(yulaf ezmesini robottan geçirebilirsiniz ya da hazır yulaf unu da olur)1 tepeleme çay kaşığı domates-biber salçası5 yemek kaşığı suYarım çay kaşığı karbonat1 çay kaşığı kekik1 yemek kaşığı rendelenmiş kaşar peyniriTtuz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
27
858,505Konular
982,691Mesajlar
33,051Kullanıcılar
TahirGunduzSon üye
Üst Alt