Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Haşlamadan Kuru Fasulye

Haşlamadan Kuru Fasulye

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Haşlamadan Kuru Fasulye Tarifi İçin Malzemeler

*2 su bardağı kuru fasulye
*1 adet kuru soğan
*250 kg dana kuşbaşı et
*1 yemek kaşığı tepeleme domates salçası
*Yarım yemek kaşığı biber salçası
*2 tane acıbiber
*1 tatlı kaşığı tuz
*1 kesme şeker
*8 su bardağı su
*2 yemek kaşığı sıvı yağ

Haşlamadan Kuru Fasulye Tarifi Yapılışı Herkese hayırlı günlerrr,*ben bu tarifi yeni yapmaya başladım haşlama yapılmadığı için daha pratik ve lezzetli şimdi yemeğimizi yapmaya başlayalım, öncelikle bir gece önceden fasulyelerin üzerini iki kat geçecek kadar su ekliyoruz sabah suyunu döküp iyice yıkıyoruz ,bu arada düdüklü tencereye kuşbaşı doğrayıp yıkadığımız etleri ekleyip suyunu salıp çekince sıvı yağı ekliyoruz ,yemeklik doğradığımız soğan ve biberi ekleyip 5 dakika kavuruyoruz, salçaları ekleyip 2 dakika daha kavurup fasulyeleri ekleyip karıştırıp şekeri tuzu suyunu ekleyip düdüklünün kapağını kapatıyoruz ,düdüklü ötmeye başlayınca 30 dakika pişiriyoruz, benim fasulyem pişken bu süre yetiyor siz fasulyenizin durumuna göre kontrol edip süreyi uzatabilirsiniz ,şimdiden yapacaklara kolay gelsin afiyet olsun sevgilerrr

858,505Konular
982,791Mesajlar
33,075Kullanıcılar
Üst Alt