iltasyazilim
FD Üye
Haşıl ( Yanardağ Derdim Ben Küçükken ) Tarifi İçin Malzemeler
*1, 5 su bardağı pilavlık bulgur
*34 yemek kaşığı un
*Tuz
*3 yemek kaşığı tereyağı
*4 su bardağı su
Haşıl ( Yanardağ Derdim Ben Küçükken ) Tarifi Yapılışı Yapılışı çok kolay ve lezzetli bir yemek öncelikle suyu kaynatın ardından bulgur ve tuzu ekleyin Bulgur pişince unu ekleyip güzelce karıştırın Yalnız bulgur sulu olmalı biraz unu ekleyince sulu halinden eser kalmayacak zaten Tavada tereyağı güzelce eritin Bu arada bulguru derin bir kaba alıp resimde gördüğünüz gibi çukur yapın Kaşığın sırtını yağa batırıp yaparsanız çok kolay olur öteki Türlü bulgur yapışır kaşığa sonra erittiğimiz yağı bulgurda açtığımız çukura boşaltıyoruz Kenardan kaşıkla bulgur alıp yağa batırıp batırıp yiyoruz yanında turşu ve ayran süper oluyor Afiyet olsun şimdiden deneyenlere
*1, 5 su bardağı pilavlık bulgur
*34 yemek kaşığı un
*Tuz
*3 yemek kaşığı tereyağı
*4 su bardağı su
Haşıl ( Yanardağ Derdim Ben Küçükken ) Tarifi Yapılışı Yapılışı çok kolay ve lezzetli bir yemek öncelikle suyu kaynatın ardından bulgur ve tuzu ekleyin Bulgur pişince unu ekleyip güzelce karıştırın Yalnız bulgur sulu olmalı biraz unu ekleyince sulu halinden eser kalmayacak zaten Tavada tereyağı güzelce eritin Bu arada bulguru derin bir kaba alıp resimde gördüğünüz gibi çukur yapın Kaşığın sırtını yağa batırıp yaparsanız çok kolay olur öteki Türlü bulgur yapışır kaşığa sonra erittiğimiz yağı bulgurda açtığımız çukura boşaltıyoruz Kenardan kaşıkla bulgur alıp yağa batırıp batırıp yiyoruz yanında turşu ve ayran süper oluyor Afiyet olsun şimdiden deneyenlere
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.