Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Haşhaşlı Revani

Haşhaşlı Revani
0
33

Garfield

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
42,750
Etkileşim
1
Puan
36
Yaş
46
F-D Coin
80
hashasli-revani.jpg

Haşhaşlı Revani Tarifi İçin Malzemeler

  • 3 adet yumurta
  • 1 su bardağı şeker
  • 1 su bardağı süt
  • 1 su bardağı sıvı yağ
  • 1 su bardağı irmik
  • 1 su bardağı un
  • Yarım su bardağı haşhaş
  • 1 paket vanilya
  • 1 paket kabartma tozu
Şerbeti için;
  • 2 su bardağı şeker
  • 3 su bardağı su
Üzeri için;
  • 1 paket krem şanti
  • 1 çay bardağı süt

Haşhaşlı Revani Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Yumurtayı çırpın.
  2. Üzerine şekeri ilave edelim çırpmaya devam edin.
  3. Daha sonra süt, sıvı yağ, irmik, un ve haşhaşı ilave edelim çırpmaya devam edin.
  4. Vanilya ,kabartma tozunu ekleyip çırpın.
  5. Önceden ısıtmış olduğunuz 170 derece fırında pişirelim.
  6. Kürdan yardımıyla piştiğini kontrol edebilirsiniz.
  7. Üzeri kızarınca fırından çıkaralım.
  8. İsteğe bağlı olarak hamurun içine ceviz kırıp atabilirsiniz tarifte olmadığı için yazmadım ama öylede beğeneceğinizi düşünüyorum.
  9. İki su bardağı şeker ve üç su bardağı suyu tencereye ekleyin kaynadıktan bir iki dakika sonra alın
  10. Şerbeti ilk sıcağını attıktan sonra dökebilirsiniz.
  11. Krem şanti ve sütü önceden çırpalım onbeş yirmi dakika buz dolabında bekledikten sonra şerbetini çeken tatlınızın üzerine dökebilirsiniz.Afiyet olsun.

Haşhaşlı Revani Tarifi Fotoğraflı Yapılışı

 
858,505Konular
982,672Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt