Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hasan Dursun Yara Benim İlahi Sozu

Hasan Dursun Yara Benim İlahi Sozu
0
188

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Hasan Dursun Yara Benim İlahi

Ezelden gonlum yaralı

Gonlumun bahtı karalı

Kırıldı gonlumun dalı

Dokunmayın yara benim

Yara benim yara benim

Bu kanayan yara benim

Varsın mevlanın uğruna

Curuyup gitsin bedenim

Benim kulluğum Allah`a

Rahmeti bol padişaha

Yine burundun siyaha

Dokunmayın yara benim

Ağlar sızlarım kime ne

Şukrettim derdi verene

Yaram deşilir her sene

Dokunmayın yara benim

Similar threads

Yara Benim İlahi Sozleri Hasan Dursun Hasan Dursun Yara Benim İlahisi Yara Benim İlahi Sozleri Hasan Dursun Yara Benim İlahi Sozleri ezelden gonlum yaralı golumun bahtı karalı kırıldı gonlumun dalı dokunmayın gonlumun dalı dokunmayın yara benim yara benim yara benim bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
Hasan Dursun Yara Benim İlahi Ezelden gönlüm yaralı Gönlümün bahtı karalı Kırıldı gönlümün dalı Dokunmayın bere benim Yara benim bere benim Bu kanayan yara benim Varsın mevlanın uğruna Çürüyüp gitsin bedenim Benim kulluğum Allah`a Rahmeti bol padişaha Tekrar büründün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
173
Hasan Dursun Benim Kutlu Rehberim İlahi Sozleri Hasan Dursun Benim Kutlu Rehberim İlahisi Benim kutlu rehberim Sensin ya Rasulallah Sevgili peygamberim Sensin ya Rasulallah Duşkunlerin umidi Alemlerin murşidi İki cihan seyidi Sensin ya Rasulallah Nebilerin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
185
Hasan Dursun Benim Kutlu Rehberim İlahi Sözleri Hasan Dursun Benim Kutlu Rehberim İlahisi Benim kutlu rehberim Sensin ya Rasulallah Sevgili peygamberim Sensin ya Rasulallah Düşkünlerin ümidi Alemlerin mürşidi İki evren seyidi Sensin ya Rasulallah Nebilerin baş tacı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
173
858,505Konular
982,658Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt