Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hasan Dursun Arafat Dagi İlahi Sözleri

Hasan Dursun Arafat Dagi İlahi Sözleri
0
285

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
95
Arafat dağı ilahi sözü
Hasan Dursun Arafat Dağı sözleri
Arafat Dağı ilahisi sözleri

Arafat dağı da bir ulu dağdır
İnanın Peygamber ölmedi sağdır
Ravzasına vardım gülistan bağdır
Bir nazar almaya geldim Efendim
Seni ziyarete geldim Efendim

Sana gelirken beni görmüşler
Yolumun üstüne pusu kurmuşlar
Hain nefsim can evinden vurmuşlar
Vurdu can evimden Efendim

Sana gelirken kolum kırıldı
Fazla ağladım gözüm yaşım su baskını oldu
Alçak nefsim iblis ile bir oldu
Bu nefsim elimden bıktım Efendim
Bir nazar almaya geldim Efendim

Ravzana vardımda cennet bahçesi
Oradadır nebilerin yücesi
Kıyamete ümmetlerin öncüsü
Bir nazar almaya geldim Efendim *

Similar threads

Arafat dağı ilahi sozu Hasan Dursun Arafat Dağı sozleri Arafat Dağı ilahisi sozleri Arafat dağı da bir yuce dağdır İnanın Peygamber olmedi sağdır Ravzasına vardım gulistan bağdır Bir nazar almaya geldim Efendim Seni ziyarete geldim Efendim Sana gelirken beni gormuşler Yolumun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
209
Cemal Kuru Arafat Dagi İlahi Sozleri Arafat Dagi İlahi Sozleri Cemal Kuru Arafat Dağı İlahi Sozleri Arafat dağı bir yuce dağdır İnanın Peygamber olmedi sağdır Ravzasına vardım gulistan bağdır Seni ziyarete geldim Efendim bir nazar almaya geldim efendim Sana gelirken beni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
arafat dağı ilahisi sana gelir iken beni görmüşler arafat dağı ilahisi seni ziyarete geldim efendim ilahisi sana kazanç iken seni ziyarete geldim efendim ilahi Arafat dağıda bir yüce dağdır İnanın peygamber ölmedi sağdır ravzasına vardım gülistan bağdır seni ziyarete geldim efendim bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Arafat Dağı ilahisi sozleri Abdurrahman Onul Abdurrahman Onul Arafat dağı sozleri Arafat dagi da bir yuce dagdir Inanin peygamber olmedi sagdir Ravzasina vardim gulistan bagdir Seni ziyarete geldim efendim Bir medet almaya geldim efendim Sana gelir iken beni gormusler Yolumun ustune...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
Hasan Dursun İsmi Nur Efendim İlahi Sözü Hasan Dursun İsmi Nur Efendim Ümmeti uğrana ne çileler çektin Neler neler fark etti bu mübarek yüregin Sana zulüm edenler gülmedi gülmeyecek Kıyamete değin Efendim İsmi Nur ismi gül efendim Güller sana feda olsun Efendim İsmi Nur ismi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
210
858,505Konular
982,672Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt