Harun Kolçak Baştan Doğuyorum Şarkısının Sözleri Buyrun Bu konu; Harun Kolçak Yeniden Doğuyorum şarkısının sözleri ile ilgili bilgiler vermektedir Sevgili melekler, Türk sinemasının en manâlı isimlerinden biri olan Eşref Kolçak 'ın oğlu Harun Kolçak bildiğiniz gibi başarılı bir müzisyen Harun Kolçak 6 yıl süren suskunluğunu bu yıl bozdu ve Nisan ayında yepyeni bir albüm ile sevenleriyle buluştu Bu sayfamızda sizlere Harun Kolçak'ın bu son albümünden Tekrar Doğuyorum şarkısının sözlerini paylaşmak istiyoruz 1549246271 1549246271 harunkolcakyenidendoguyorumsarkisininsozleribuyrun5c579f4467092harunkolcakyenidendoguyorumsarkisininsozleribuyrun5c579f4467092harunkolcakyenidendoguyorumsarkisininsozleribuyrun5c579f4467092 Harun Kolçak Baştan Doğuyorum aşk hergün baştan doğar sarar seven kalpleri kor gibi içimde yanar kül olur geçmişin izleri aynı coşku benzer bekleyiş bir çocuk gibi ümitleniş ben tekrar aşka düştüm, tekrar yanıyorum her nefeste senleyim, aşık oluyorum ola ki sonradan hayat yaşanmaz olacak bin kez ölsemde tekrar doğuyorum ben yine aşka düştüm, yeniden yanıyorum her nefeste senleyim, aşık oluyorum şayet sonra hayat yaşanmaz olacak bin kez ölsemde her tarafta doğuyorum aşk hergün tekrar doğar sarar seven kalpleri kor gibi içimde yanar kül olur geçmişin izleri aynı heyecan benzer bekleyiş bir çocuk gibi ümitleniş ben tekrar aşka düştüm, yeniden yanıyorum her nefeste senleyim, aşık oluyorum ola ki sonradan hayat yaşanmaz olacak bin defa ölsemde her yerde doğuyorum ben yeniden aşka düştüm, yeniden yanıyorum her nefeste senleyim, aşık oluyorum ola ki sonra yaşam yaşanmaz olacak bin kere ölsemde baştan doğuyorum