Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Harun Celik - Sende Anlayacaksın

Harun Celik - Sende Anlayacaksın
0
171

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
imagesharunceliksendeanlayacaksin5b0b629b20c3b

Sende Anlayacaksın

Bir Gun Anlayacaksın Seni Ne Kadar Cok Sevdiğimi
Beni Bırakıp Gittiğinde Arkanda Bıraktığın Ozlemi
Hani Hep Derdin ya Hicbir Zaman Ayrılmayalım
Şimdi Nerdesin O Zaman Neden Gittin Yanımdan

Tabi Sevgim Az Geldi Demi Soylesene Anlatsana Bana
Sen Gidince Tum Sevgim Duygularım Bitti Anlamsızca
Beni Sensiz Bıraktığın Varlıkla Yaşamaya Mecbur Ettin ya
Biliyorum Sende Yaşayacaksın Bu Acıları Bir Hic Uğruna

Yazar: Harun Celik

Similar threads

Ozlemini Aşamıyorum Yureğim dalıyor uzarlara Gullerin acmadığı, Guneşlerin doğmadığı yerlerde Sebebini arıyor Sebepsizce Sıkıntıların ortasında yapayalnız, Sıkılıyor Ne konuşuyor benimle Ne de şikayet ediyor Yine o yalnızlık Aynı tanıdık huzun Sensizken bir an bile Gulmuyor yuzum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
155
Delikanlı sözler esrari çekmişim gözlerim yaşli yürüyorum yolda kolumda var 3 5 tıraş bıçağı yarasi oda sorma bi kahpenin son hatirasi sert delikanlı sözler dünyanın en delikanlı sözleri sert sözler YARINLAR GÜZEL OLUCAK DERLER BENDE SORUYORUM ONLARA BÜGÜNLER DÜNLERİN YARINLARI...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Nick arşivi кöşєאเ ๔öภรє๓ ölü๓ ๔üz ﻮเtรє๓ ђคאคt ﻮölﻮєlєг เçเภ๔єאเ๓ уαşαмαк ιçιη уαℓναямα∂ıк öℓмєк ιçιη уαℓναямαуız ∂σѕтυм σℓмαz, нαѕмıм уαşαмαz öℓєηιη αякαѕıη∂αη αğℓαмαкι, ѕєη öℓ∂üктєη ѕσηяα∂α αякαη∂αη αğℓıуαη вıяαкмα !! вιя уєя∂є кüçüк ιηѕαηℓαяıη вüуüк göℓgєℓєяι σℓυşυуσяѕα σяα∂α güηєş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
en güzel aşka dair nickler!!! aşka dair nickler mavi gözlerle ilgili nickler sevdiğini söyleme nickleri öpücükle ilgili öpücükle güzel sözler Evetdedim belirsiz bir şekilde Yumdu gözlerini şaşırdım Sonradan anladım ancak kalbinde seyrediyordu beni @)) sana dijital bir gül yolluyorum, çünkü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
171
hala bir nickim değil diye üzülenler ilacınız burda) EN KARİZMA NİCKLER нαуαттα кαяşιмα çιкαη єη zαναℓℓι ∂öηєкѕιη!!!! нєяşєуι ѕσя∂υğυм нαуαт вєηι яαнαт вιяαк яσ¢к,мєтαℓ νє ƒяρ ує şєутαη ιşι∂ιуєηℓєя¢єναρ νєяιη :şєутαη вυηυη ηєяєѕιη∂є? уιηє ѕєηѕιz güηєş вαтıуσяуιηє ѕєηѕιz αкşαм σℓυуσявєηι...
Cevaplar
0
Görüntüleme
163
858,505Konular
982,724Mesajlar
33,057Kullanıcılar
yaramaz61Son üye
Üst Alt