teknolojiuzmani
FD Üye

Harran Meskenleri Yemeği Tanımı İçin Materyaller
- 3-4 adet patates
- 2 adet domates
- 2 adet sivri biber
- 2 diş sarımsak
- 3-4 adet küçük soğan
- 1 tatlı kaşığı salça
- Sıvı yağ
- Tuz
- Yarım bulyon
- Karabiber
- Pul biber
- Sıcak su
Harran Meskenleri Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Tepsiye patatesleri soyup dilimleyin.
- Domatesin kabuğunu da soyun 4 e bölün ekleyin.
- Sarımsakları da ortadan ikiye bölüp ekleyin.
- Soğanı da soyup dilimleyin.
- Biberlerin içini temizleyip onları da koyun.
- Öteki kalan gereçleri ekleyin.
- Salçalı sonunu da karıştırıp koyun güzelce karıştırın .
- 180 derece fırında pişirin afiyet olsun şimdiden ????.